trouwring

Enkele weken geleden vond VAB-wegenwachter Marc een trouwring in zijn pechwagen. Daarom gaat VAB nu op zoek naar de wettige eigenaar.

Toen VAB-wegenwachter Marc iets zag glimmen in zijn pechwagen bleek dat een gouden trouwring te zijn. In de ring staan de namen ‘Inge en Xavier’ en hun trouwdatum gegraveerd, geen achternamen. Aangezien onze wegenwachter niet weet hoe lang die ring daar al lag en hij dagelijks de hele provincie West-Vlaanderen doorkruist om tientallen pechgevallen te verwerken, blijkt het onmogelijk om de eigenaar terug te vinden. Daarom lanceren we nu een oproep: ben of ken jij de ‘Inge en Xavier’ die wij zoeken?

Trouwring zkt. eigenaar

Aan de grootte van de ring vermoeden we dat hij rond de vinger van Xavier hoort. Xavier woont naar alle waarschijnlijkheid in de provincie West-Vlaanderen of heeft daar op z’n minst pech gehad. Als ware het Assepoester met haar muiltje willen we zeker zijn dat de ring rond de juiste vinger komt te zitten. Daarom verklappen we de trouwdatum niet, die kunnen Inge en Xavier ons melden wanneer ze een mailtje sturen naar hallo@vab.be. Het enige wat we kunnen vertellen, is dat het koppel onlangs z’n huwelijksverjaardag vierde. Hopelijk kunnen we, met jullie hulp, de eigenaar en de ring snel weer herenigen.

Zorgeloos onderweg met een VAB-Pechbijstand

Met een VAB-Pechbijstand kun je rekenen op 24/7 bescherming bij autopech of -ongeval in heel de Benelux, met een onbeperkt aantal interventies – ongeacht de leeftijd van de wagen.

Vorig artikelFiat Ritmo, Italiaans design voor de werkende klasse
Volgend artikelEerste hulp bij autobanden: welke banden kies ik?