Op de redactie van VAB-Magazine

Zowel op papier als online streeft VAB-Magazine ernaar om zijn lezers te informeren en te inspireren, elke dag opnieuw. Over jouw dagelijkse mobiliteit, over de (nieuwe) regels op de weg, over de mooiste bestemmingen ter wereld en de beste adresjes dicht bij huis. En dat alles doen we met de auto, op de motor, op de fiets en soms weleens met de boot of de trein. Want VAB weet er wel weg mee!

Jan Creten, hoofdredacteur

Al meer dan dertig jaar een vaste waarde bij VAB, eerst bij marketing, later bij media. Gefascineerd door de mobiliteit van de toekomst, maar stiekem ook gesteld op zijn rode SUV. Verloor zijn hart aan Spanje en is dan ook te verleiden met pimientos de Padrón en een goed glas rioja.

Ellen Van Damme, adjunct-hoofdredacteur

De vrouw die journalisten en fotografen op pad stuurt, en ook zelf graag de wijde wereld intrekt. Gaat overstag voor charmante dorpjes, uitbundig groen en idyllische eetplekken. Waakt op de redactie over de planning, thuis over haar kroost.

Stijn Smets, redacteur

Manusje-van-alles dat bij elk artikel dat uit zijn toetsenbord rolt een passend liedje weet te zingen. Een stedenvreter die af en toe toch nood heeft aan stilte. Waagt zich dagelijks op de Antwerpse ring en houdt ondanks het fileleed aan de Kennedytunnel nog steeds van (oude) auto’s.

Sofie Roth, eindredacteur

De dame die alle teksten drukklaar maakt en toeziet op de deadline. Een globetrotter in hart en nieren en occasionele plaatjesmaker. Houdt van Afrika, zomerbars en grillige kustlijnen.