VAB-menu De Ceder Kruibeke© Johan Blommaert

Het VAB-menu biedt je tweemaandelijks een gastronomische ervaring bij een beproefd restaurant. Deze zomer schuif je de voeten onder tafel bij De Ceder in Kruibeke.

Voor een betaalbaar avondje topgastronomie is De Ceder áltijd een schot in de roos. Deze Wase parel, door Gault Millau beloond met een erg mooie 14,5/20 en flirtend met een eerste Michelinster, vind je op een zucht van Antwerpen. Chef Frederick Schaffrath en gastvrouw Katrijn Camerlinck ontvangen je met de glimlach in hun stijlvolle, in 2017 helemaal verbouwde villa. Stefaan – broer van Katrijn, zilveren medaillist op het WK Zuid-Afrikaanse wijnen 2010 en Eerste en Beste Sommelier van België in 2005-2006 – stelde samen met de piepjonge en al even enthousiaste sommelier Len zorgvuldig een heerlijke wijnkaart samen. Na afloop geen zin in een autorit huiswaarts? Nagenieten kan in één van de vijf kamers van Ceder10, de al even klassevolle, aanpalende B&B.

De chef biedt VAB-lezers een verrassend driegangenmenu voor slechts 50 euro waarbij hij carte blanche krijgt. Eventuele allergieën of intoleranties moeten op voorhand doorgegeven worden.

 

VAB-menu: info en reserveringen

Molenstraat 1, 9150 Kruibeke

03 774 30 52, restaurantdeceder.be

Gesloten op woensdagavond, zaterdagmiddag, zondag en maandag. Dit aanbod is geldig van 27 juni t.e.m. 19 juli en van 16 augustus t.e.m. 16 september, behalve op zaterdagavond. Vermeld bij reservering uitdrukkelijk het VAB-menu.

Vorig artikelWat betekenen de blauwe snelheidsborden in het buitenland?
Volgend artikelReisdrang blijft groot: veel reizigers gaan zelfs meerdere keren op vakantie