VAB-menu Floris

Het VAB-menu biedt je tweemaandelijks een gastronomische ervaring bij een beproefd restaurant. Van 22 mei tot 18 juni kun je terecht bij Floris in Sint-Andries (Brugge).

De moderne inrichting, de natuurhouten en ijzeren elementen, het vele daglicht en het uitzicht op de open keuken maken van restaurant Floris in Sint-Andries (14/20 in Gault&Millau) een aangename plek om te tafelen. Chef Floris Panckoucke kreeg z’n opleiding in Hof van Cleve. Dat Peter Goossens z’n grote voorbeeld is, mag dus niet verbazen, al heeft hij duidelijk een eigen stijl ontwikkeld. Centraal daarin staan plaatselijke en seizoensgebonden producten die vaak in verschillende bereidingen in hetzelfde gerecht terugkomen. Het resultaat is een bord met een beperkt aantal producten, maar toch veel variatie. Die diversiteit gaat de chef niet gaat zoeken in vergezochte bereidingen met exotische smaakgevers. Alles blijft heel intuïtief en puur met herkenbare ingrediënten, smaak en sauzen met diepgang. Bij mooi weer is het terras een aanrader.

VAB-menu Floris

  • Makreel, witte asperge, mierikswortel
  • Schelvis, karnemelk, sherryjus
  • Kalfslende, daslook, jonge wortel
  • Aardbeien uit Sint Andries, zuring, yoghurt

Info en reserveringen

Gistelse Steenweg 520, 8200 Sint-Andries

050 73 60 20, florisrestaurant.be

Gesloten op zondag en maandag. Dit aanbod is geldig van 22 mei t.e.m. 18 juni onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. Vermeld bij reservatie via info@florisrestaurant.be uitdrukkelijk het VAB-menu.

Vorig artikelGezocht: oude kiekjes van autovakanties
Volgend artikelExtra werkkrachten gezocht: VAB bereidt zich voor op zomerdrukte