GezinswagenverkiezingFoto: Wim Kempenaers

De 35ste editie van de ‘VAB-Gezinswagenverkiezing van het Jaar’ zal een aantal records breken. Met 39 deelnemers waren nog nooit zoveel auto’s ingeschreven. Eind november wordt er in de drie categorieën één winnaar gekozen. En dat wordt een ware uitdaging! Ontdek hier alle deelnemende wagens.

Categorie 1 – tot € 22.000

Welke auto’s kun je op je oprit zetten met een budget van 22.000 euro? Een uitgebreid palet, zo blijkt uit het deelnemersveld in deze categorie. Van handige stadswagens die wendbaar zijn in  het drukke stadsverkeer tot compacte crossovers voor wie graag wat hoger zit. Ontdek hier de deelnemende wagens in detail.

Categorie 2 – tot € 34.000

Het is weer drummen in deze categorie. Maar liefst 15 wagens dingen mee naar goud. Kiezen de gezinnen voor de ruimte van een break, hebben ze liever een hatchback of gaan ze voor een hippe SUV? Bekijk hier alle deelnemende wagens.

Categorie elektrisch

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de VAB-Gezinswagenverkiezing puilt de categorie van de elektrische wagens uit. Maar liefst 15 verschillende EV’s wagen hun kans. Wie er nog aan twijfelt of de markt van de elektrische auto’s volwassen is geworden, heeft hierbij het antwoord. Lees hier meer over alle wagens uit deze categorie.

Vorig artikelRoadtrip in Noorwegen: de mooiste Indian summer
Volgend artikelDe hotspots van Düsseldorf