VAB Gezinswagen van het JaarWim Kempenaers

Wie een nieuwe familieauto zoekt, vindt ongetwijfeld inspiratie bij deze 24 deelnemers aan de nieuwste editie van de ‘VAB-Gezinswagenverkiezing van het Jaar’. De winnaars worden bekend gemaakt op 29 november.

Categorie 1 – tot € 20.000

In deze categorie een sterk uiteenlopend deelnemersveld. Van compacte auto’s tot iets grotere varianten, voor elk type gezin wat wils. Allemaal binnen het prijskaartje van 20.000 euro. Lees hier meer over alle kandidaten.

Categorie 2: tot € 31.000

Het is drummen in deze categorie, want maar liefst 13 wagens willen graag de titel ‘VAB-Gezinswagen van het jaar 2020’ in de wacht slepen. Heel wat crossovers en SUV’s, maar wie de winnaar van vorig jaar kent, weet dat gezinnen niet per definitie voor groot en stoer kiezen. In deze categorie ook 3 alternatieve aandrijfvormen: 1 auto op CNG (Seat Leon) en twee hybrides (Hyundai Kona en Toyota Corolla Touring). Kom hier meer te weten over alle deelnemers in deze categorie.

Categorie – elektrisch

Staan we aan de vooravond van de grote doorbraak van de elektrische auto? Het aantal deelnemers in deze categorie is alvast fors gegroeid. Klik hier om meer te weten over de auto’s die deelnemen.

Previous articleOp stap tijdens de herfstvakantie: (bijna) gratis voor kinderen!
Next articleWord helemaal zen in je eigen boothuisje