Met de Waterbus naar Antwerpen tijdens de Week van de Mobiliteit © Wim KempenaersWim Kempenaers

Van 16 tot 22 september zet de ‘Week van de Mobiliteit’ duurzame mobiliteit in de kijker met tal van acties en activiteiten. Als mobiliteitsclub voegt ook VAB haar steentje toe, maar we zijn bovenal benieuwd naar jouw ervaring(en)!

De ‘Week van de Mobiliteit’ wil ons even doen stilstaan bij ons verplaatsingsgedrag en ons laten proeven van de alternatieven. Hét moment dus om eens die elektrische deelstep uit te testen, een Cambio-wagen te lenen of de snelste treinverbinding te zoeken. Liet jij deze week de auto aan de kant staan om naar het werk te gaan, boodschappen te doen of op restaurant te gaan? Welk(e) vervoersmiddel(en) gebruikte je in de plaats? En was dat voor herhaling vatbaar, of toch maar niet? VAB is benieuwd naar jouw belevenissen! Deel ze daarom met de redactie via redactie@vab.be!

VAB doet ook mee

Om haar eigen werknemers warm te maken voor alternatieve vervoersmiddelen organiseert ook mobiliteitsclub VAB enkele acties. Collega’s kunnen hun fiets laten controleren en wassen, gratis het openbaar vervoer naar het hoofdkantoor in Zwijndrecht uitproberen én krijgen een cadeautje als ze hun auto thuis laten tijdens ‘Car Free Day’ op donderdag 19 september.

Vorig artikelGetest: Skoda Scala
Volgend artikel6 redenen waarom Villages Nature® Paris een absolute aanrader is