Villages Nature® Paris

Villages Nature® Paris staat voor een compleet nieuwe vakantie-ervaring. Ontdek deze unieke en duurzame bestemming – in samenwerking met Center Parcs – vlak bij Disneyland Parijs.

1. Eén van de grootste overdekte waterparken van Europa

Ga op ontdekking in de Aqualagon. Roetsj met het hele gezin van de zeven gigantische glijbanen – sensatie gegarandeerd! Geniet van het golfslagbad, de bubbelbaden, de avonturenrivier en vele andere waterattracties. Echte aanrader is ook de openluchtlagune, waarvan het water op natuurlijke wijze tot een heerlijke 30° verwarmd wordt. Van hieruit heb je een schitterend uitzicht over het meer.

2. Vlak bij Disneyland

Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® liggen op slechts een paar minuten rijden van Villages Nature® Paris. In het park kan je voordelig toegangstickets kopen en er is een shuttleservice voorzien. Handig!

3. Duurzaamheid

Villages Nature® Paris is een wereldwijde primeur op vlak van toerisme. Al het mogelijke werd gedaan om de ecologische voetafdruk van het park zo klein mogelijk te houden. Eén van de belangrijke initiatieven is dat geothermische energie niet alleen het water in de openluchtlagune in de Aqualagon het hele jaar door verwarmt tot 30°C, maar ook zorgt voor de energie van alle elektriciteitstoepassingen. Hierdoor wordt er 9000 ton minder CO² uitgestoten!

4. De leukste kinderboerderij

BelleVie Farm is niet zomaar een kinderboerderij. Op deze bijna levensgrote boerderij leer je niet alleen de dieren voederen en verzorgen, kinderen kunnen ook naar hartenlust spelen: silo-glijbanen, trampolines van hooibalen, traptractoren… En wie wil, kan er ook ponyrijden en workshops als brood bakken volgen.

5. Pure ontspanning in de wellness

Beleef een moment van pure ontspanning in de Deep Nature® Spa met sauna, hamam en zoutcabine. Ook de verschillende behandelingen, zoals een schoonheidskuur of massage, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

6. Uitnodigende promenade langs het meer

Langs de Lakeside Promenade liggen verschillende restaurants, een bakkerij en supermarkt. Je vindt er ook de Kids Club, bowling en de nieuwe Action Factory met onder meer een klimparadijs voor groot en klein.

Exclusief voor jou!

VAB heeft een mooie actie voor jou in petto! Boek voor 30 november 2019 en profiteer van een korting tot -45%! Maak een keuze uit één van de geselecteerde weekends of midweken tussen september 2019 en juni 2020. Je ontdekt alle mogelijkheden op centerparcs.be/vab.

Vorig artikelDeel jouw ‘Week van de Mobiliteit’-moment met VAB!
Volgend artikelKen jij de regels voor speedpedelecs? Dit zijn ze!