Blanco

Het VAB-menu biedt je tweemaandelijks een gastronomische ervaring bij een beproefd restaurant. Vanaf half oktober mag je aanschuiven bij Blanco in Knokke.

Restaurant Blanco in Knokke is als een culinaire trip naar Mexico. Chef David en vrouwlief Céline verloren hun hart aan het land van tequila, piña colada en mezcal en brengen sinds november 2019 met veel passie en deskundigheid de exotische Mexicaanse vibes naar onze Belgische kust. Hou je van hemelse taco’s, nacho’s en – hoe kan het ook anders – overheerlijke cocktails? Dan is Blanco helemaal jouw ding.

Michelin en Gault Millau (14 op 20!) kwamen al eerder op bezoek en prezen de pure en intense (zonder té pikant te worden) smaken, kwalitatieve producten, relaxte sfeer en het trendy design van het ‘highly instagrammable’ interieur. Tafelen bij Blanco is een zinnenprikkelend avontuur.

VAB-menu Blanco

Chef’s choice: onze chef beslist voor jullie

  • Tapas
  • Hoofdgerecht
  • Dessert

Info en reserveringen

Keith Haringplein 7, 8300 Knokke-Heist

050 68 40 60, blanco-knokke.be

Gesloten op zondag en maandag. Dit aanbod is geldig van 17 oktober t.e.m. 31 oktober en van 14 november t.e.m. 15 december, behalve op zaterdagavond. Vermeld uitdrukkelijk het VAB-menu bij reservering via book@blanco-knokke.be of via de website.

Vorig artikelHier mag je hond mee komen overnachten
Volgend artikelLogeren in Zwitserland: de mooiste hotels aan de rand van het bos