Volkswagen

VAB doet veel meer dan enkel pechbijstand uitvoeren. Eén van onze afdelingen voert bijvoorbeeld mystery shoppings uit voor Volkswagen, Skoda en Seat. Daarom zoeken we nu auto’s van die merken die een onderhoud moeten krijgen.

Het principe van een mystery shopping is eenvoudig. Iemand van ons team van VAB Training & Consult gaat zonder te melden dat hij van VAB is met een auto naar een garage om te kijken of die garage z’n werk wel goed doet. Om die shoppings uit te kunnen voeren is Training & Consult nu op zoek naar een heleboel eigenaars van een VW, Skoda, Seat of VW lichte vracht. Dus ben jij zo iemand of ken je iemand met zo’n wagen, dan kun je je inschrijven. Wie z’n auto op die manier op onderhoud laat gaan, krijgt 250 euro terugbetaald! Zo wordt een onderhoud plots een smak goedkoper.

Welke auto’s komen in aanmerking?
-Alle modellen van Volkswagen, Skoda en Seat
-Kilometerstanden rond 30.000, 60.000 en 90.000 kilometer en met een onderhoud nodig in 2023
-Altijd op onderhoud geweest bij een VW, Skoda, Seat of VW lichte vracht (voor 30.000 geen probleem, want 30.000 is het eerste onderhoudsinterval)

Wat krijg je zelf?
-Pick up aan huis of op je werk van je voertuig
-Vervangwagen zolang je auto in onderhoud is
-Omnium verzekering van je wagen tijdens het onderzoek
-250 euro korting op je factuur (daarom enkel wagens die sowieso op onderhoud moeten)

Wat moet je doen?
-Je stelt je kandidaat door een mailtje te sturen naar MS@vab.be met een scan of foto van het inschrijvingsbewijs en de juiste kilometerstand
-Vervolgens ontvang je een document met een paar gegevens over je wagen dat je ingevuld moet terugsturen
-Onze afdeling Training & Consult contacteert je voor verdere afspraken. Een inschrijving garandeert niet dat je auto wordt geselecteerd. De selectie gebeurt in functie van de beschikbare uren en de nodige modellen op dat moment.

Vorig artikelAlles wat je moet weten over de ZBE, de milieuzones in Spanje
Volgend artikelWelke impact heeft het capaciteitstarief op elektrisch rijden?