Duvel On TourARTICLE17

Op 1 mei vindt de tiende editie van Duvel on Tour plaats. Een ontspannende fietstocht voor zowel de pure recreant als de sportievere wielerfanaat, met vertrek vanuit brouwerij Duvel of stadsbrouwerij De Koninck.

Je hebt op 1 mei keuze uit vier routes. De Duvel Mini en de Bollekesroute zijn 35 km lang en zijn vooral aangeraden voor recreatieve fietsers en families die sporadisch fietsen. De Duvel Classic is 55 km lang, perfect voor de recreatieve fietser die wat meer gewend is. De wielerfanaten kiezen voor de Duvel Tripel Hop, een tocht van 100 km zonder grindpaden. Het prachtige bewegwijzerd parcours kronkelt doorheen Klein-Brabant, Antwerpen en/of Oost-Vlaanderen.

Iedere deelnemer krijgt een jeton waarmee een drankje kan genuttigd worden. Na afloop kan je op het terras genieten van een heerlijke verfrissing terwijl een livebandje muziek speelt. Of neem eens een kijkje in de brouwerij Duvel of stadsbrouwerij De Koninck. Voor de kinderen is er grime.

Voor de Duvel Mini, Classic en Bollekesroute betaal je € 10, voor de Duvel Tripel Hop € 12. Deelnemers die de dag zelf willen inschrijven kunnen dat aan de startplaatsen bij brouwerij Duvel of stadsbrouwerij De Koninck. Enkel wie op voorhand inschrijft, krijgt een bijzonder fietsgerelateerd gadget. Vertrekken kan vanaf 8u30 tot 13u. Tijdens Duvel On Tour maak je per route kans op één jaar gratis Duvel!

Previous articleNestelen in de Ardennen
Next articleDe leukste tips voor de paasvakantie