knelpunten

Vakantie! Eindelijk! Maar eerst nog op je bestemming geraken en dat gaat niet altijd over een leien dakje. Waar zijn de grote knelpunten in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk? En bestaan er alternatieven?

Frankrijk

De Boulevard Périphérique is de kleine ring rond Parijs. Dit zijn de knelpunten en alternatieven.

De Autoroute du Soleil is een zeer drukke noord-zuidverbinding in Frankrijk. Dit zijn de knelpunten en alternatieven.

Duitsland

De A3 loopt over 769 kilometer via Keulen, Frankfurt, Nürnberg tot Passau en vormt de drukste route door Centraal-Duitsland. Dit zijn de knelpunten en alternatieven.

Zwitserland

De A2 Gotthard Autobahn loopt van Bazel tot de Italiaanse grens in Chiasso, met als bekendste deel de Gotthardtunnel. Dit zijn de knelpunten en alternatieven.

Oostenrijk

De A10 loopt van Salzburg tot Villach en vormt een belangrijke noord-zuidroute door Centraal-Oostenrijk. Dit zijn de knelpunten en alternatieven.

Nog zorgelozer op vakantie?

Laat je vakantie niet in het water vallen. Kies voor zekerheid en boek voor je vertrek ook jouw VAB-Reisbijstandspakket. Zowel jij, je gezin, je wagen als je reis zijn bij ons in goede handen.

Milieuzones?

Niet alleen zijn er lage-emissiezones. De kans dat je ze in het buitenland ook tegenkomt is groot. Lees hier een handig overzicht van de milieuzones in Europa.

Vorig artikelReislust Vlamingen aangewakkerd door gratis PCR-test en betere kleurcodes buurlanden
Volgend artikel7 op de 10 Vlamingen plannen een autovakantie, velen zijn slecht voorbereid