vakantie

Uiteraard maak je nu al vakantieplannen voor volgend jaar. Als je het slim speelt, jouw welverdiende vakantiedagen juist inzet en aan het puzzelen gaat met wettelijke feestdagen, dan kun je je jouw vakantie flink aandikken en zelfs verdubbelen!

December/januari

Wie slim was, nam tussen kerst en nieuw vrij. Dan had je met maar vier vakantiedagen meer dan een week vrij. Met maandag 24 december erbij werd dat met 5 vakantiedagen maar liefst 11 dagen vrij. Een tip voor volgend jaar!

April/mei

Je moet er wat meer vakantiedagen voor opofferen, maar neem in de week van paasmaandag (maandag 22 april) en de dag van de arbeid (woensdag 1 mei) telkens vier dagen vrij, 8 vakantiedagen in totaal, dan ben je 16 dagen vrij.

Mei/juni

Wie van het mooie voorjaarsweer wil profiteren, breidt Hemelvaart (donderdag 30 mei) en pinkstermaandag (10 juni) aan elkaar. Met 6 vakantiedagen strand je dan op 12 dagen vrij.

November

Ook in november kun je dagen sprokkelen. Neem je de dagen tussen Allerheiligen (vrijdag 1 november) en Wapenstilstand (maandag 11 november) vrij, dan kom je met 5 vakantiedagen uit op 11 dagen vrij.

Vorig artikelDit zijn Europa’s meest hippe wijken
Volgend artikelGetest: Hyundai Santa Fe