MG ZS EVAdvertentieFoto's: MG - Marc van Oene

MG startte in samenwerking met VAB het MG-VAB kettingspel waarbij gezinnen elkaar nomineren om een week lang gratis met de 100% elektrisch aangedreven MG ZS EV te rijden, de winnaar van de VAB-Gezinswagenwagenverkiezing 2021 in de categorie elektrische wagens. Wie weet mag jij ook deelnemen!

Test zelf een week lang de elektrische MG ZS EV

Het eerste gezin werd geplukt uit de pool testgezinnen van de VAB-Gezinswagenverkiezing. De gelukkigen werden gecontacteerd door MG en namen bij de plaatselijke MG-dealer de auto in ontvangst. Een hele week lang ervaren ze waarom deze MG tot VAB-Gezinswagen werd verkozen. De wagen is immers 100% elektrisch, biedt een rijbereik tot 263 km, is ruim en blijft met een prijskaartje van € 30.985 ook haalbaar voor een gezinsbudget. Wil jij zelf ook een testrit maken met deze wagen? Dat kan, vraag hier je testrit aan.

De ketting uit het spel komt tot stand door gezinnen die elkaar nomineren. Het gezin dat met de elektrische MG rijdt nomineert het volgende testgezin. Het mag wel geen rechtstreekse familie zijn, en het gezin moet wonen in een andere gemeente. Die opvolgers mogen dan op hun beurt in het weekend de wagen ophalen bij de plaatselijke MG-dealer.

 

 

Hoofdprijs: één jaar lang elektrisch rijden!

De testgezinnen posten in de week waarin ze met het voertuig rijden leuke foto’s of een filmpje met de MG op hun sociale media-pagina’s (bijvoorbeeld Facebook). Daarbij plaatsen ze de hashtags #mgmotorbelux, #mgzsev en #vabgezinswagen, zodat familie, vrienden en alle geïnteresseerden het verloop van het spel makkelijk kunnen volgen. Op 27 november worden drie testgezinnen door MG en VAB genomineerd op basis van de foto of het filmpje met het meeste aantal likes. Zij mogen dan deelnemen aan het finalespel dat door VAB-Rijschool wordt georganiseerd en waarbij zowel hun theoretische verkeerskennis als praktische rijvaardigheid door een professionele jury wordt getoetst. Het winnende gezin krijgt een jaar lang de elektrische MG ZS EV ter beschikking!

 

Goed om weten

De MG ZS EV is volledig elektrisch en voor je voor een testrit vertrekt, krijg je een uitgebreide briefing zodat deze (mogelijk eerste) elektrische rijervaring ook een aangename kennismaking wordt. Rijden doe je in stilte en bijzonder comfortabel dankzij de automatische transmissie. Met een volgeladen batterij kom je 263 km ver! Interesse? Volg het MG-VAB kettingspel dan via sociale media. Wie weet word jij ook wel geselecteerd door een gezin om aan de ketting deel te nemen. Toch geen geluk? Je kunt nog altijd zelf een testrit aanvragen!

Vorig artikelGewoon wandelen is zo 2020. Wij gaan wandelen met dieren!
Volgend artikelHoe ver mag een lading uit een auto steken?