Go With The Velo

Heb jij een sterk idee om zo veel mogelijk Vlamingen op de fiets te krijgen? GoWithTheVelo kiest honderd fietsinitiatieven die een financieel duwtje in de rug krijgen. Dien je project in voor 1 mei via GoWithTheVelo.be.

Go With The Velo is een fietscampagne van Cera, KBC en Mobiel 21 samen met VAB en vele trappende partners. Samen slaan we de handen in elkaar om deze zomer 100 straffe fietsacties in Vlaanderen en Brussel op de pedalen te krijgen. Want fietsen is goed voor het milieu, een vlotte mobiliteit en onze gezondheid.

Het idee

Trap je wel eens naar het werk, de bakker of de yogales? Dan ben je als wij een ware inspiratie voor je buren, collega’s, vrienden en familie. Want wie kan beter overtuigen om meer te fietsen dan fietsers zelf? Zo ontstond het idee voor de Go With The Velo-projectoproep.

Zo werkt het

Bedenk een straf fietsidee en maak kans op 250 euro en een tof communicatiepakket om je fietsactie waar te maken. De 10 leukste acties krijgen daar nog eens 1.000 euro en leuke fiets-je-datjes bovenop. Indienen kan tot 1 mei 2019. Denk aan een bakker die pistolets uitdeelt aan fietsers, een buurtwerking die investeert in deelfietsen, een pannenkoekenfestival voor trappende collega’s… een goed fietsplan kan alle kanten uit!

Je project indienen doe je hier.

Vorig artikelVoorrang van rechts: zo werkt het!
Volgend artikelVoorrang van rechts? Zo veel mogelijk schrappen!