Pakjesmaand bij VAB

Het is weer bijna die tijd van het jaar! Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. 2020 was voor niemand gemakkelijk. Om al de inspanningen van de voorbije maanden te belonen, willen we jullie alvast de kans bieden om enkele mooie prijzen te winnen! Zo heb je vast iets om naar uit te kijken zodra de maatregelen het toelaten. Wat dacht je van een gastronomisch weekend met de nieuwe Skoda Octavia Combi? Of misschien wil je wel een week gaan skiën en logeren in een viersterrenhotel van zodra dit terug kan? Of trek je er binnenkort helemaal gerust op uit met een gloednieuwe set winterbanden van Bridgestone?

Wees gerust, de gezondheid en veiligheid blijven primeren. Samen met onze wedstrijdpartners zijn we overeengekomen dat de termijn binnen dewelke de prijzen kunnen worden verzilverd zal worden aangepast in overeenstemming met en met respect voor de geldende maatregelen.

Waag je kans, gedurende de hele maand december.
Meer info over de prijzen vind je hieronder.

WIN 2 weken met de Skoda Octavia Combi + een gastronomisch weekend

Wedstrijdperiode 01/12 – 09/12

XXL prijs: Rijd 2 weken met de nieuwe Škoda Octavia Combi en geniet van een gastronomisch weekend in een luxehotel

Een weekend lang met z’n tweetjes genieten van een prinsheerlijk verblijf in een exclusief hotel op een historisch landgoed, inclusief een gastronomisch zesgangendiner in een prestigieus tweesterrenrestaurant en een luxe-ontbijt met bubbels. Daarbovenop geniet je twee weken onbeperkt rijplezier aan boord van een klassevolle gezinswagen: de nieuwe Škoda Octavia Combi, met een zee van ruimte en gesofistikeerde rijhulpsystemen. Deze buitenkans wil je niet laten liggen!

Skoda

XL prijs: 1 jaar gratis VAB-Pechbijstand

VAB geeft 5 keer een jaar gratis VAB-Pechbijstand weg, geldig in de Benelux. Beland je met pech langs de kant van de weg? Dan kun je rekenen op de professionele en vriendelijke hulp van onze VAB-wegenwachters. Zij helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

WIN een set winterbanden van Bridgestone

Wedstrijdperiode 10/12 – 19/12

Bidgestone Banden

XXL prijs: Een set winterbanden van Bridgestone

Bol veilig over de winterse wegen met een gloednieuwe set winterbanden van Bridgestone. Ze worden professioneel gemonteerd in één van de bandencentrales van VAB-Banden. Wist je trouwens dat winterbanden niet alleen nuttig zijn bij sneeuw, maar ook dienst doen bij regen en koude? En je zomerbanden slijten minder snel. Als dat geen goede deal is!

XL prijs: VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Kom volgende keer niet zonder brandstof te zitten dankzij een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75. Je kunt ermee terecht bij alle Q8-tankstations in België. VAB geeft 15 tankkaarten weg. Veel rijplezier!

WIN een wintervakantie in Oostenrijk met Ski amadé

Gezien de huidige situatie rond het coronavirus wordt de actie rond de te winnen wintervakantie van Ski Amadé voorlopig opgeschort. Als gevolg daarvan wordt de Bridgestone-actie vervroegd.

Als VAB-lid profiteer je het hele jaar door van interessante promoties en leuke aanbiedingen.

Ontdek alle voordelen en acties op vabclub.be!