Pakjesmaand VAB Win een hogedrukreiniger van KärcherJuergen Altmann

Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. Daarom schenken we elke week mooie prijzen weg!

Kärcher is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van kwalitatieve en hoogtechnologische reinigingssystemen, -producten en -services voor zowel particulieren als professionelen. De Kärcher-producten stellen je in staat om reinigingstaken succesvol en milieuvriendelijk uit te voeren, terwijl de toestellen je huishoudelijke taken aangenamer maken, waardoor je meer vrije tijd overhoudt voor de fijne dingen des levens.

 

Dit kun je winnen

Een hogedrukreinigersset van Kärcher

De hogedrukreinigersset van Kärcher is perfect samengesteld voor de reiniging van je auto. De hogedrukreiniger K 7 Premium Smart Control verbind je via bluetooth eenvoudig met je smartphone. Zo krijg je via de Kärcher Home & Garden-app praktische tips en tricks om je auto op de best mogelijke manier te reinigen. Het toestel heeft ook een boost-modus om hardnekkig vuil aan te pakken en het spuitpistool met LCD-display biedt altijd maximale controle: de druk wordt direct op het spuitpistool ingesteld. De WB 150 wasborstel en FJ 10 schuimsproeier maken deze autoreinigingsset compleet. Met deze twee extra handige accessoires krijgt je voertuig de verzorging die het verdient!

Een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Of je nu rijdt met een slurpende sedan, een compacte coupé of een handige hatchback: gratis brandstof is altijd mooi meegenomen. Daarom geeft VAB tijdens de pakjesmaand in totaal 3 VAB-Tankkaarten ter waarde van € 75 weg, te gebruiken in elk Q8 station in België.

Vorig artikelDit zijn de coronamaatregelen in de skigebieden
Volgend artikelRoadtrip in Noorwegen: de mooiste Indian summer