Pakjesmaand VAB Win een speedpedelec van Flyer

Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. Daarom schenken we elke week mooie prijzen weg!

Het Zwitserse merk Flyer concentreert zich al sinds 1995 volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen, om op die manier mensen te stimuleren om te bewegen en een optimale fietsbeleving te laten ervaren. De modellen van Flyer vallen onder vier segmenten: Tour, Urban en Mountain & Crossover. Zo vindt iedereen een e-bike naar zijn of haar goesting.

De ideale woon-werkfiets

De Flyer Upstreet4 High Speed is een toerfiets en sportieve woon-werkfiets, ideaal voor dagelijks gebruik. De krachtige Bosch-aandrijving is van de nieuwste generatie met een afwerking van hoge kwaliteit. Deze fiets is perfect voor de frequente rijder met hoge eisen. De zithouding is aangenaam en sportief en het frame garandeert maximaal comfort en stabiliteit. De Upstreet4 is uitgevoerd met een Shimano Deore, 10 speed derailleur-aandrijving.

Meer weten over de speedpedelec?

Hoe onderhoud je een fietsbatterij het best?

Heb je een rijbewijs en verzekering nodig voor een speedpedelec?

Dit zijn de regels voor speedpedelecs

Dit kun je winnen

De Flyer Upstreet 4 7.10 HS speedpedelec

Die knappe speedpedelec die we hierboven zo lovend beschreven? Die kan binnenkort van jou zijn! Want VAB mag één exemplaar van de Flyer Upstreet 4 7.10 High Speed wegschenken.

Een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Of je nu rijdt met een slurpende sedan, een compacte coupé of een handige hatchback: gratis brandstof is altijd mooi meegenomen. Daarom geeft VAB tijdens de pakjesmaand in totaal 3 VAB-Tankkaarten ter waarde van € 75 weg, te gebruiken in elk Q8 station in België.

Vorig artikelZo fiets je veilig door het donker
Volgend artikelTest je kennis van de Europese verkeersregels