Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. Daarom schenken we elke week mooie prijzen weg!

All Ways Cruises bestaat al meer dan 30 jaar en is gespecialiseerd in het charteren van volledige schepen, wat hen uniek maakt in de sector op de Belgische markt. Of je nu kiest voor een rivier- of een zeecruise, de nadruk ligt steeds op kleinschalige schepen en een Nederlandstalig kader aan boord. Met All Ways Cruises vaar je binnen of buiten Europa naar unieke bestemmingen met respect voor de lokale tradities. En net omwille van dat unieke concept is All Ways Cruises erin geslaagd een vast cliënteel op te bouwen. Samen varen, steeds op zoek naar nieuwe horizonten!

Op een luxejacht langs de kust van Kroatië

Qua bestemming is deze cruise een echte topper. Kroatië strekt zich uit langs een dunne strook kust die al haar schoonheid onthult als ze wordt benaderd vanuit de zee. Het land vormt een fascinerende overgang tussen Midden-Europa en het Middellandse Zeegebied, een kruispunt van culturen en invloeden. En hoe beter de parels van de Adriatische Zee ontdekken dan vanop de charmante luxejacht M/Y Adriatic Blue. Een onvergetelijke ervaring!

Dit kun je winnen

Een cruise naar Kroatië op een luxejacht

En wat als je al dat moois zou kunnen winnen? VAB mag een 10-daagse cruise langs de kust van Kroatië met All Ways wegschenken. De winnaar mag van 14 tot 23 augustus inschepen op de luxejacht M/Y Adriatic Blue met slechts 36 passagiers en brengt onder begeleiding een bezoek aan Zagreb, Zadar, Split, Trogir, Hvar, Dubrovnik en de nationale parken van Plitvice en Mostar.

De winnaar krijgt een comfort kajuit op het hoofddek voor 2 personen.

Meer weten over het progamma van deze cruise?

Deze reis zal plaatsvinden onder de op dat moment geldende coronamaatregelen.

1 jaar gratis VAB-Pechbijstand

Zorgeloos rijden, daar staan wij garant voor! VAB geeft 2 keer een jaar gratis VAB-Pechbijstand weg, geldig in de hele Benelux. Hiermee kan je dag en nacht rekenen op de professionele en vriendelijke hulp van onze VAB-wegenwachters bij pech of een ongeval onderweg.

Vorig artikelWat gebeurt er achter de schermen als je naar de VAB-alarmcentrale belt?
Volgend artikel48u in Sicilië: de romantische oostkant