VAB-GezinswagenverkiezingFoto: Wim Kempenaers

Begin december gaan de grote én kleine leden van onze gezinsjury op zoek naar de nieuwe VAB-Gezinswagen van het Jaar: een betaalbare allemansvriend en comfortabel voor het hele gezin. Deze modellen wagen hun kans.

Categorie 1 – tot € 25.000

Met welke auto’s kun je uit de showroom rijden met een budget van 25.000 euro? Sommige merken slagen er nog steeds in om een degelijke auto af te leveren die geen arm en een been kost. Deze zeven wagens dingen alvast mee naar de gunst van de prijsbewuste consument. Ontdek hier de deelnemende wagens in detail.

Categorie 2 – tot € 38.000

Maar liefst 13 wagens willen in deze categorie de hoogste podiumplaats halen. Wordt het een handige break, een praktische hatchback, een SUV of een ludospace? Bekijk hier alle deelnemende wagens.

Categorie elektrisch

In totaal wagen 10 verschillende EV’s hun kans. Voor de eerste keer is het prijsplafond voor een categorie naar beneden gebracht in plaats van omhoog. Elektrische wagens die de titel ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’ willen, mogen voortaan maximaal € 52.000 kosten in plaats van € 60.000 vroeger. Lees hier meer over alle wagens uit deze categorie.

Previous articleGetest: BMW 2 Active Tourer
Next articleVAB-menu: gastronomisch dineren bij Sarriette in Peer voor € 50