Zero sr

Geen Auto- en Motorsalon en dus ook geen paleizen vol glimmend metaal. Nieuwigheden zijn er echter wel. Naar deze 5 motoren zijn wij alvast heel benieuwd.

Honda NT1100

Honda NT1100

Aan de basis een adventuremotor met looks die neigen naar een touringmotor. Het frame en de 1082 cc-paralleltwin komen van de Africa Twin. De motor is ook beschikbaar met een automatisch schakelende versnellingsbak.

Kawasaki Z650RS

Kawasaki Z650RS

Het Japanse merk grijpt terug naar het design van midden jaren 70. Dit model is voor een breed publiek toegankelijk. Een middenklasser voor zowel in de stad als op de snelweg.

 

Zero SR

Zero sr

Het Amerikaanse merk timmert al enkele jaren aan de weg met elektrische motoren. De SR, één van de eerste modellen van Zero, kreeg voor 2022 een grondige update. Met de Power Tank vergroot de actieradius tot 365 km in stadsverkeer en 182 km op de snelweg.

 

Yamaha MT10

Yamaha MT10

Een naked 998cc-viercilinder in lijn. Het blok heeft meer vermogen, meer koppel, minder CO₂-uitstoot en een lager benzineverbruik. De motor zit vol met technische snufjes, zoals een quickshifter (schakelen zonder te ontkoppelen), slide control, lift control en traction control.

 

Aprilia Tuareg 660

Aprilia Tuareg

Met deze adventuremotor mikt Aprilia op een jong(er) publiek. De motor is uitgerust met een 80pk-paralleltwin, een tankinhoud van 18 liter en een actieradius van 450 km.

Vorig artikelNieuw in de showrooms in 2022
Volgend artikelEen rond vakantiehuis met ruimte voor tien