Sunjets

Sunjets, een vaste waarde onder de Belgische touroperators, verdwijnt. De merknaam Sunjets.be zal opgaan in het hoofdmerk TUI.

Onder andere door de TUI laagste prijsgarantie verdwijnt de belangrijkste reden om voor Sunjets te kiezen. Het is voor TUI Belgium dan ook niet langer een meerwaarde om beide merken met een identiek profiel aan te houden.

Sunjets werd in 1985 boven de doopvont gehouden als eerste merk in België dat zich 100% rechtstreeks tot de klant richtte en daardoor het imago van prijsvechter kon waarmaken. Doorheen de jaren werd het merk steeds sterker omwille van een consequente prijspolitiek. De slogan ’Slimmer op reis aan de laagste prijs’ werd jarenlang het uithangbord van Sunjets. De laagste prijsgarantie, waarbij de prijs automatisch wordt aangepast indien de klant elders een reis voor een betere prijs had gevonden, werd overigens door Sunjets ingevoerd.

Sinds dit zomerseizoen heeft TUI niet alleen alle Sunjets-producten overgenomen maar ook dezelfde laagste prijsgarantie ingevoerd, waardoor het zich identiek aan Sunjets.be profileert. Klanten kunnen hun vakantie bij Sunjets.be nog boeken voor een reis tot eind maart 2019. De trouwe Sunjets-reiziger zal hierover door TUI worden geïnformeerd.