VisitWallonia Pass

Goed nieuws voor wie graag aan de andere kant van de taalgrens vertoeft – en doen we dat niet allemaal? De Waalse regering trekt als steun aan de toeristische sector een budget van maar liefst vijf miljoen euro uit, dat wordt omgezet in zestigduizend toeristische passen ter waarde van € 80. Wees er snel bij om eentje te bemachtigen en ga op pad!

Hoe verkrijg je de gratis VisitWallonia Pass?

De VisitWallonia Pass is vanaf maandag 5 oktober beschikbaar. Tussen oktober en december worden elke maand twintigduizend passen vrijgegeven. De gratis pass is beperkt tot één per huishouden. Om je VisitWallonia Pass aan te vragen, surf je naar de website VisitWallonia.be. Na het invullen van het online formulier ontvang je een e-mail met een QR-code ter waarde van € 80. De passen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Waar gebruik je de VisitWallonia Pass?

Je VisitWallonia Pass kan je gebruiken bij deelnemende attracties, musea, vrijetijdsactiviteiten, accommodaties en ook autocarbedrijven die reizen in Wallonië aanbieden. Op dit moment staat de teller op meer dan vierhonderd organisaties, maar de lijst wordt regelmatig geüpdatet. Je vindt alle deelnemers op VisitWallonia.be. Je kan het beschikbare budget in één keer besteden of bij verschillende operatoren gebruiken. De VisitWallonia Pass is één maand geldig vanaf de dag dat je de QR-code ontvangt.

Inspiratie nodig?

Ontdek hier de 18 musts van Wallonië!

Vorig artikelVlaming verwacht drukkere wegen ondanks telewerken
Volgend artikelZo voorkom je een slippertje bij regenweer