Boat BQ

Zin in een nazomers etentje met je bubbel, maar wil je liever drukke restaurants vermijden? Production Pirates vond het ideale concept: een bootje mét barbecue. Alleen jij, jouw gezelschap, water rondom en het vuur op temperatuur.

Wie aan de kleine jachthaven van Herentals komt, ziet er naast de gewone boten ook drie apart ogende vaartuigen aangemeerd liggen. Met hun ronde vorm doen ze denken aan de wildwaterbanen in pretparken. Maar hier gaat het er allesbehalve wild aan toe. De coronacrisis noopte evenementenbureau Production Pirates tot een creatief concept: etentjes op het water, in een select gezelschap. Aan boord van Boat BQ!

Dobberen en smikkelen

Vijf keer per dag vaart het drietal uit. Je hebt immers de keuze uit vijf tijdsloten: ontbijt, brunch, lunch, ‘early dinner’ (of late lunch) en diner. De elektrische bootjes stuur je in een gezapig tempo het Kempisch Kanaal op, waarna het aperitief uit de koelbox kan opgediept worden en de eerste vleesjes – of visjes of groentjes – op de barbecue gaan. Twee uur de tijd heb je om te genieten van elkaars gezelschap, de rust, de natuur, het kabbelende water. De bootjes hoef je slechts af en toe bij te sturen. Als er een grotere boot aankomt, ga je netjes uit de kant. Je krijgt overigens ook een walkietalkie mee, die je kunt gebruiken in geval van nood en waarop je een seintje krijgt wanneer er nog een halfuurtje rest. Want dan is het helaas bijna tijd om terug te keren richting haven. Wil je ook genieten van deze heerlijke beleving, zoek dan snel een vrij moment. Boat BQ loopt nog tot en met de herfstvakantie.

Twee uur tijd om te genieten van elkaars gezelschap, de rust, het kabbelende water… en de geur van barbecue.

 

Boat BQ: praktisch

Prijs
€ 75 per persoon, kinderen € 35, keuze uit Ontbijt, Brunch, Lunch, Early Dinner of Dinner. Alle formules omvatten 2 uur vaarplezier, de bestelde maaltijd, een dessert en twee non-alcoholische drankjes per persoon. Het is mogelijk om een fles wijn of cava bij te bestellen.
Let op, ook bij regen wordt er uitgevaren. Je bent immers beschut door de grote paraplu. Indien de Boat BQ toch niet zou kunnen uitvaren, staan er ‘dining domes’ klaar, met uitzicht op het kanaal.

Locatie
Jachthaven Herentals, Noordervaart 39, 2200 Herentals

Reserveren
boatbq.be

Tip

Fan van de Kempen en unieke slaapplekken? Wij gingen logeren bij Treelodge!

Vorig artikelDoe de verkeerstest!
Volgend artikelGeef jouw mening over onze toekomstige mobiliteit