vakantietester Rijnland-PaltsAdvertentieFoto: Mosellandtouristik GmbH, Dominik Ketz

Vier actieve en tegelijk ontspannende dagen beleven aan de Moezel en er verslag van uitbrengen? Stel je kandidaat als Rijnland-Palts tester! Met een beetje geluk selecteren we jou en je metgezel als deelnemers voor de testreis van 1 tot 4 september 2021 en mag je charmante steden, eersteklas wijngebieden en prachtige landschappen gaan ontdekken.

Wat staat je te wachten?

Als vakantietesters in Rijnland-Palts, op een steenworp afstand van België, beleven jij en je metgezel vier spannende en tegelijk ontspannende dagen langs de Moezel tussen Trier en Koblenz. Je reist zelf naar Duitsland en begint de testreis op 1 september in de Romeinse stad Trier. Daar kun je twee van de vier Romeinse gebouwen bezoeken met de AntikenCard. In het viersterrenhotel Blesius Garten met eigen brouwerij geniet je aan het einde van de dag van een lekker avondmaal.

 

Op de tweede dag (02/09) rijd je langs de Moezel naar Bernkastel-Kues, waar je samen met de ‘Bernkasteler Doctor’ de oude stad bezoekt. Daarna kun je op eigen gelegenheid de ruïnes van het kasteel van Landshut, het herkenningspunt van de stad, verkennen. Daarna gaat het verder naar de jugendstilstad Traben-Trarbach. Beleef de belle époque tijdens een stadswandeling. In het 4* Superior Hotel Bellevue geniet je van een viergangenmenu met bijpassende wijnen en breng je de nacht door als een koning.

 

De derde dag (03/09) begint na een royaal ontbijt met een rit langs de Moezel met fotostop bij de Bremmer Calmont, de steilste wijngaard van Europa. Letterlijk adembenemende uitzichten gegarandeerd! Daarna rijd je door naar Mörsdorf in de regio Hunsrück naar de Geierlay-brug. Als je geen hoogtevrees hebt, biedt deze hangbrug je een spectaculaire panorama! Na de lunch in het kasteelhotel Petry in Treis-Karden gaat het verder naar Koblenz. Daar neem je de kabelbaan naar de vesting Ehrenbreitstein voor een fantastisch uitzicht op het Deutsches Eck en de samenvloeiing van Rijn en Moezel. In je hotel geniet je opnieuw van een heerlijk avondmaal.

 

Op de laatste dag (04/09) fiets je met e-bikes van Koblenz naar de Marksburg, het enige nooit verwoeste hoogkasteel aan de Middenrijn, voordat je terug naar huis reist.

 

Hoe stel je je kandidaat?

Hou je van reizen? Wil je Rijnland-Palts (beter) leren kennen? Hou je van schrijven en fotograferen en wil je je ervaringen delen met anderen? Als je dan ook nog vrij bent van 1 tot 4 september, staat niets jouw aanvraag in de weg. Meld je vóór 19 juli 2021 aan via deze link en vertel ons waarom jij de ideale vakantietester voor Rijnland-Palts bent. Met een beetje geluk word je in de week van 26 juli als tester geselecteerd. Veel succes!

Let op: De reis vindt plaats onder de op dat moment geldende regels voor afstand en hygiëne. Mochten er reisbeperkingen worden opgelegd vanwege de coronapandemie, dan behouden wij ons het recht voor om de reis op korte termijn uit te stellen of te annuleren.

Vorig artikelGetest: Volkswagen Caddy
Volgend artikelDinner with the Queen: over de bloemetjes en de bijtjes