Voor unieke belevingen trek je naar de Waddeneilanden. Wandelen over de bodem van de Waddenzee, op een heldere avond sterren tellen, vliegeren of fatbiken en natuurlijk genieten van de zonsondergang. De Waddeneilanden bieden de mooiste plaatjes!

Wind door je haar, zout op je huid, natuur om je heen. Op de Waddeneilanden laat je de hectiek achter je en maak je je hoofd leeg. Zodra je de veerboot pakt en over de Waddenzee uitkijkt, voel je je een ander mens. Het najaar is de uitgelezen periode om uit te waaien op het strand en de zuivere zeelucht op te snuiven.
Wist je dat de eilanden ook de ultieme plek zijn om ongestoord sterren te kijken? Hier is vrijwel geen lichtvervuiling. Natuurgebied de Boschplaat op Terschelling is zelfs officieel een Dark Sky Park. Wil je een echt onvergetelijke ervaring? Maak dan een avondwandeling met een sterrenkundige. Of ga ’s ochtends vroeg op pad met een wadkenner. De mooiste plaatjes schiet je bij zonsopkomst of zonsondergang op het wad.

Win een ‘Discover the dark’ weekend

Maak kans op een weekend om bij weg te dromen! Inclusief de bootovertocht, twee overnachtingen in een comfortabele accommodatie, een uitgebreid diner en een begeleide ‘dark sky’ beleving. Het weekend is geldig voor 2 personen op een eiland naar keuze in de periode van begin oktober 2019 tot eind maart 2020. Surf naar vab.be/wedstrijd en speel mee!

Vorig artikelHier spot je dieren vanuit je eigen boomtent
Volgend artikelGetest: DS 3 Crossback