waterAdvertentieKurt Vandeweerdt

We zijn anno 2022 en onze woning heeft een ware transformatie doorgemaakt. Je thuis is niet meer alleen je woonst. Soms is het ook je home office, je fitness en zelfs je restaurant. Wil je snel en gemakkelijk een gezond glaasje water tijdens het werk, na je work-out of bij de lunch? Met een handige SipWell waterkoeler in huis heb je het bij de hand. Warm of koud, bruisend of plat: jij kiest!

Design in huis

Bij een waterkoeler denk je vast aan jouw werkomgeving, maar van de vele voordelen van zo’n toestel kan je ook gewoon thuis genieten. Bij je thuis wil je wel iets fraais, iets dat in je interieur past en niet te veel plaatst inneemt. De eigentijdse Sublimo sluit naadloos aan bij elk modern interieur. Een must-have dus voor elke thuis én elk thuiskantoor.

Van Belgische bodem

Lokaal is waardevol – daar geloven wij al heel lang in. Onze waterbronnen bevinden zich op 42 meter diepte onder ons hoofdkantoor in Londerzeel. Dat kwalitatief, gezond water wordt door ons eigen team bij jou thuis of op je werk gebracht, waar je zorgeloos van elke slok geniet.

 

Water zien doet drinken

Meer dan de helft van de Belgen drinkt nog steeds veel te weinig water en dat is geen goede zaak. Waarom is het zo belangrijk dat we meer water drinken? Wel, ons lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water. Het is de brandstof van ons lichaam. Een glaasje water werkt als een natuurlijke energieshot, zeker wanneer het lekker gekoeld is. Het geeft een boost aan je concentratie en reactievermogen en dat hebben we elke dag hard nodig.

Het grote voordeel van een waterkoeler is precies dat je jouw water zíet staan en dat doet drinken. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer moet zeulen met zware flessen uit de supermarkt maar dat die in voorraad staan bij jou thuis. Heb je dorst? Een druk op de knop en je hebt je glas plat, bruis of warm water. 

Kies SipWell en krijg de eerste 100 liter water gratis! Meer info via deze link.

Previous articleGetest: Nissan Ariya
Next articleFiets blijft populair, helaas ook meer lekke banden en meer ongevallen