AlbelliAdvertentie

Wil je een blijvende herinnering aan mooie momenten met familie of vrienden, of heb je dit voorjaar een communie of lentefeest op de agenda staan? Bij albelli maak je de mooiste fotoproducten in een handomdraai, nu mét korting.

Herinneringen

De lente is aangebroken, en dat betekent dat het weer tijd is om te genieten van de zon en de buitenlucht! Staan er nog leuke uitstappen of weekendjes op de planning? Vergeet niet om foto’s te maken van je geliefden en de omgeving! Maak er een mooi fotoboek of leuke wanddecoratie van, zodat de foto’s niet ongebruikt achterblijven op je computer of smartphone. Op die manier heb je een prachtige tastbare herinnering waar je met veel plezier op kan terugkijken.

Uitnodigingen

Viert je kind zijn of haar communie of lentefeest? Daar hoort natuurlijk een mooie uitnodiging bij. Bij albelli hebben we tientallen soorten communiekaarten in verschillende formaten waaruit je kan kiezen. Het ontwerp staat al helemaal klaar; het enige wat jij hoeft te doen, is één of meerdere mooie foto’s toevoegen.

Tot 30% korting

Gebruik de kortingscode VABLENTE en geniet nu bij albelli 30% korting op alle communiekaarten en 20% korting op alle andere fotoproducten (behalve cadeaubonnen). De code is geldig t.e.m. 31 mei 2020. Ga naar albelli.be/vab voor de volledige actievoorwaarden.

Vorig artikelDoe de verkeerstest!
Volgend artikelVlaming wil niet trager rijden om milieu te sparen