Bezoek VAB op het Autosalon op #WeAreMobility

Sinds enkele jaren biedt het Autosalon ook de nodige aandacht aan nieuwe mobiliteitsoplossingen met de tijdelijke expo #WeAreMobility. Als mobiliteitsorganisatie kon VAB hier niet ontbreken. Bezoek onze stand en maak kans op enkele mooie prijzen!

Nieuwe mobiliteit op #WeAreMobility

Met #WeAreMobility in Paleis 10 speelt organisator Febiac voor de tweede keer in op een veranderende mobiliteit. De expo is toegankelijk van 19 tot 21 januari. #WeAreMobility promoot de nieuwste oplossingen op het gebied van stadsmobiliteit, micromobiliteit, gecombineerd vervoer en apps. Vooral in de grote steden wordt onze auto steeds vaker aangevuld met het openbaar vervoer, deelfietsen en -auto’s, elektrische steps en zelfs hooverboards. Geen oninteressant thema dus in tijden van stilstaand verkeer.

Kom prijzen rapen bij VAB

Als mobiliteitsclub heeft VAB bewust gekozen om aanwezig te zijn op de expo #WeAreMobility. En op onze stand zal heel wat te beleven vallen. Je kunt er deelnemen aan de VAB-Mobiquiz en daarmee je kans wagen op één jaar gratis tanken of enkele kleinere prijzen. Geraak je niet op #WeAreMobility? Geen probleem! Ook tijdens het reguliere Autosalon kun je via digitale borden meedingen naar de hoofdprijs.

Tijdens #WeAreMobility zal VAB op parking C ook gratis en voor niets de profieldiepte van jouw banden nakijken. Wie zijn banden laat controleren, maakt namelijk kans op een nieuwe bandenset.

Vorig artikelMeer dan half miljoen auto’s verkocht in 2018
Volgend artikelVeel hinder voor terugkerend wintersportverkeer