VAB-Gezinswagen van het Jaar juniorjuryFoto: Wim Kempenaers

Ook dit jaar gaat VAB-Magazine op zoek naar de ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’. Wil jij samen met je gezin mee de winnaar kiezen?

Kies je categorie

Tijdens het testweekend op zaterdag 14 of zondag 15 november worden de auto’s getest in drie categorieën: wagens tot 22.000 euro, wagens tot 34.000 euro en elektrische wagens. Je kunt je inschrijven om één categorie te testen.

Wie zoeken we?

Voor de categorieën ‘elektrisch’ en ‘tot 22.000 euro’ telt je gezin minstens twee en maximaal drie leden. Voor de categorie ‘tot 34.000 euro’ telt je gezin vier of meer leden. Sta je voor de aankoop van een nieuwe auto? Dan is dit de perfecte gelegenheid om in één dag verschillende nieuwe gezinswagens uit te proberen!

Praktisch

Schrijf je in via onderstaande module. VAB-Magazine verwittigt de geselecteerde juryleden persoonlijk. Het testweekend vindt plaats bij het Circuit Zolder. Tijdens de verkiezingsdag krijg je de kans om alle deelnemende voertuigen in één categorie proef te rijden op een uitgestippeld parcours op de openbare weg. Wil je precies weten hoe zo’n testdag verloopt? Bekijk dan het filmpje onderaan deze pagina.

Coronamaatregelen

Het verkiezingsweekend zal enkel doorgaan als de gezondheidssituatie het toelaat. Om de veiligheid te garanderen, zal het aantal gezinnen per testdag beperkt worden, worden alle auto’s ontsmet na elke testrit en zijn mond- en neusbedekking verplicht op de plaatsen en momenten waar dat nodig geacht wordt.

Previous articleOp deze 8 plekken ervaar je het ‘einde van de wereld’-gevoel
Next articleVideo: Hoe worden elektrische auto’s en hybrides gerecycleerd?