Een Nederlandse touroperator zoekt een wereldreiziger met een passie voor foto en video om drie maanden lang onze planeet rond te reizen. En het goede nieuws? Zij betalen alles!

Heb je nog geen plannen voor deze zomer of ontbreekt het budget om een lange reis te maken? Een Nederlandse touroperator heeft een geschikte droombaan voor je! Ze zoeken een vakantieganger die graag foto’s en video’s maakt om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar verschillende bestemmingen. Je zal reizen in juni, juli en augustus naar bestemmingen als Bali, Griekenland, Bonaire en Turkije. Je zal dus heel wat van de wereld kunnen zien in een korte tijd.

Hard werken

Al waarschuwt de touroperator er wel voor dat het geen luilekkervakantietje is. “Deze job is keihard werken. Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand”, zo zegt de PR-verantwoordelijke van de touroperator. Al voegt ze er ook meteen de leuke kanten van de job aan toe. “Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen.”

Wat wordt betaald?

Wel vaker worden dit soort stunts uit de hoed getoverd door organisaties om aan gratis beeldmateriaal te komen. Het verschil hier is echter dat je er wel degelijk voor betaald wordt. De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een minimumsalaris per maand. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed. Solliciteren kan tot 1 mei op deze site.

 

Lees ook

De mooiste plekjes van Ibiza

Curaçao, een kleurrijk stukje Nederland in de Caraïben

Het beste van Gran Canaria

Zo maak je betere vakantiefoto’s met je smartphone

Vorig artikel5x hip lunchen in Hasselt
Volgend artikelDe lage-emissiezone in Gent: 8 vragen en antwoorden