overstromingFoto: StockSnap

Staat je huis onder water maar ben je momenteel op reis? Of wilde je net vertrekken maar is de zondvloed door je straat getrokken? Zo kan VAB-Reisbijstand je helpen!

Mijn woning is beschadigd geraakt door wateroverlast. Ik ben op reis maar zou zo snel mogelijk terug naar huis willen keren om de schade op te meten.

Indien je tijdens je reis de informatie ontvangt dat je woning of onroerend goed ernstige stormschade heeft opgelopen en je aanwezigheid ter plaatse noodzakelijk is, kun je beroep doen op je VAB-Reisbijstand. VAB regelt en betaalt de vervroegde terugkeer van een gezinslid. Voor de resterende dagen van je reis waar je niet van hebt kunnen genieten, kun je beroep doen op je annulatieverzekering. Alle informatie om de annulatiekosten aan te geven kun je hier terugvinden.

Mijn woning is beschadigd geraakt door wateroverlast en ik wens mijn geplande reis te annuleren  Kan ik beroep doen op de annulatieverzekering?

Indien je ernstige stormschade hebt opgelopen aan je woning of onroerend goed en je reis is gepland binnen de 30 dagen na het ontstaan van de schade kun je beroep doen op je annulatieverzekering. Alle informatie om de annulatiekosten aan te geven kun je hier terugvinden.

Vorig artikel“Zijn we er bijna?” Zo hou je je kinderen bezig op de achterbank
Volgend artikelVeilig en vlot met een camper rijden doe je zo