Vakantiecheque

Nog op zoek naar inspiratie voor eindejaarscadeautjes? Trakteer je geliefde(n) op de eerste vakantie in het nieuwe jaar! Met de vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen Vakantieland geef je een lokaal geschenk én een mooi vooruitzicht cadeau.

Verre reizen staan voorlopig nog niet op het programma, maar dat er in Vlaanderen ook heel wat schoonheid te ontdekken valt, dat staat vast. Vakanties in eigen land waren het afgelopen jaar dan ook enorm populair. We verkenden massaal de schoonheid van Vlaanderen en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Dus, wat dacht je van een vakantie in eigen land onder de kerstboom?

Vakantiecheque

De cadeaucheque is online te koop op www.devakantiecheque.be. Je kan kiezen uit één of meer cheques van € 35, € 50 of € 100. Na betaling is jouw vakantiecheque meteen downloadbaar. Pak hem mooi in of mail hem coronaproof naar de gelukkige. De vakantiecheque is inwisselbaar bij alle logies die je vindt op de website van Logeren in Vlaanderen en is 18 maanden geldig.

Volop keuze

Een weekendje met twee? Aan romantische hotels en B&B’s geen gebrek. Ook de fans van avontuurlijk kamperen kunnen met de vakantiecheque terecht op de meest idyllische plekjes. Snak je ernaar om er binnenkort nog eens op uit te trekken met vrienden of familie? Ook vakantiewoningen van alle formaten accepteren de cadeaucheque. Of ga één van de Vlaamse steden (her)ontdekken.

 

Wij weten waarheen!

48 verrassende plekken in Vlaanderen
Citytrips in eigen land: 3 alternatieven voor drukke trekpleisters
Vlaanderens mooiste wandelgebieden
10 vakantiehuizen in eigen land waar je met je hele bubbel heen kunt

Vorig artikelBelgië, met de b van bos
Volgend artikel3 tips om aangedampte ruiten te voorkomen