Cabin ANNA

Ze heet Anna en ze zal in een oogwenk je hart veroveren. Ze past zich dan ook graag aan naar jouw stemming, het moment van de dag en zelfs het weer. In deze unieke cabin in Noord-Brabant trek je alle registers open!

Het moet het meest geniale concept zijn voor een vakantiewoning – zelfs in de Lage Landen. Je gooit hier niet gewoon een venster of terrasdeur open. Nee, Anna schuift in zijn geheel open. De zwart houten cabin heeft namelijk glijdende wanden. Netjes in het midden splitst de cabin in twee, waardoor jouw slaapkamer een glazen schil krijgt. En dan heb je nog de keuze of je deze opstelling behoudt, of ook de raampartij opzijschuift en letterlijk onder de blote hemel gaat slapen. Óf de slaapkamer onder zijn couche laat én ernaast een overdekt terras creëert. Mogelijkheden alom! Een bijzonder knap staaltje architectuur.

 

 

Bad onder de mat

Dat is niet de enige verrassing. Onder het vloerkleed naast het bed zit een luik, waaronder een groot ligbad verborgen is. Badderen doe je hier onder de grond. (Voordeel: deze keer luidt het niet: “Ik. Wil. Niet. In. Bad!”) Verder biedt de cabin een compleet ingericht keukentje, douche en toilet-mét-uitkijk-op-groen. Over ongewenste blikken hoef je je geen zorgen te maken, want je zit hier netjes verstopt tussen de bomen. Het is de perfecte locatie om romantisch sterren te tellen en wakker te worden met de opgaande zon. Wie met kids op pad is, kan deze kwijt op de vide.

De perfecte plek om romantisch sterren te tellen en wakker te worden met de opgaande zon.

 

Brandhout en zeepbars

Er is alles aan gedaan om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het bed is opgedoft met linnen beddengoed en een dosis zachte kussens, het hout voor de kachel ligt gestapeld, badjassen en soap bars zijn voorzien, er is koffie, thee en fruit voor wie trek heeft – en het ontbijt, dat steekt ’s morgens kakelvers in de box bij de privé-toegang naar jouw cabin. Zelfs waterflessen en een verrekijker vind je hier. Toch wat leven in de brouwerij? Dan wandel je naar de nabijgelegen Boshut, waar je van vroeg tot laat terecht kunt. Gezellig en lekker zijn de ‘aanschuifavonden’. Geloof ons, je wilt hier langer dan één nacht vertoeven…

 

Cabin Anna praktisch

Adres De Anna cabins vind je op Holenberg, onderdeel van Charme Camping Hartje Groen in het Nederlandse Schaijk.

Prijs Prijs per nacht weekdag € 197/287, prijs per nacht weekend en schoolvakanties € 247/337, inclusief ontbijt.

Reserveren Boeken en alvast wegdromen kan via de website van Holenberg.

VAB-Pechbijstand Wist je dat je met een VAB-Pechbijstand standaard ook in Nederland kunt rekenen op bescherming bij autopech of -ongeval?

Tips in de omgeving

Ontdek de Maashorst

Het Holenbergbos ligt aan de voet van de Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Onnodig te zeggen dat de mogelijkheden voor natuurbeleving legio zijn. Ideale kennismaking is de 6,5 km lange Berg en Breukroute, die je langs stuifduinen en wijstgronden voert. Met de kids trek je naar het speelbos bij Herperduin. De uitkijktoren iets verderop trakteert je op een wow-uitzicht.

Gezellig tafelen

Ga voor de lunch langs bij De Linde en laat je verrassen door hun broodjes, belegd met heerlijke combinaties als Surinaamse kip en knoflookcrumble of gegrilde tonijn met wasabicrème. Het decor van het mooie dorp Reek krijg je er zomaar bij. Een andere fijne – en lekkere – plek om te toeven is Bomenpark, gelegen aan het water aan de rand van de Maashorst.

Meer leuke ideeën voor je weekendje weg vind je op de website van Visit Brabant.

Vorig artikelDe Plymouth Business Coupe, net een Amerikaanse bandietenauto
Volgend artikel10 tips voor trips waar je met de trein naartoe kan