Vakantiehuis met wellness

Of je er nu met je lief, BBF, familie of een hele bende opuit trekt, het is bijzonder fijn als je de deur niet uit moet om je op te laden. Daarom 9x een vakantiehuis met wellness. Van relaxen in de jacuzzi over genieten van het panorama vanuit je sauna tot zwemmen in een wondermooie stadstuin.

Suite Rachelle, Oostduinkerke

Uitwaaien op het strand. Je doet het bij voorkeur op koude, kille winterdagen, maar het is nog fijner als je weet dat je daarna écht kunt opwarmen. In je eigen sauna met panoramisch uitzicht bijvoorbeeld. Dat kan zowaar in Suite Rachelle, een hooggelegen appartement voor twee met de allures van een luxesuite. Vanuit je saunaspot kijk je uit over het hinterland van Oostduinkerke.

Vanaf € 245/nacht, suiterachelle.com

 

Vakantiehuis Knus, Zulte

7 slaapkamers, 6 badkamers. In Vakantiehuis Knus kan de hele bende aan het wellnessen slaan. Deze vijfsterrenvakantiewoning wordt omringd door een domein van 3500 m² en pakt uit met een loungehoek, een petanquebaan, een speeltuin en een jacuzzi met veldzicht. De plek om een heerlijke dag af te sluiten zodra de kroost slaapt. Of doet alsof…

Vanaf € 1250/weekend, vakantiehuisknus.be

 

Amelhof, Meise

Wie gezegend is met een grote familie of een vrolijke vriendenbende, kan deze B&B in zijn geheel afhuren, waardoor Amelhof als vakantiehuis fungeert. En de wellness krijg je er gratis bij. Deze erfgoedboerderij omsluit een stemmig kasseiplein, beschikt over een sfeerschuur en relaxen doe je in de sauna om daarna af te koelen onder de dompelton of op adem te komen naast de zoutmuur. En Brussel wacht vlakbij.

Vanaf € 108/nacht, amelhof.be

 

De Batterij, Eindhout

Een huisje op de prairie, op de purperen hei van die stille Kempen en aan de rand van een eikenbos. Hier pronkt deze chalet. Ooit overwoekerd, ondertussen liefdevol en met veel stijl en gerecupereerde bouwmaterialen gerestaureerd tot een unieke hideaway vol vintage vondsten. En voorzien van een loo with a view, een droogtoilet met weidezicht, een houtgestookte sauna, een buitenkeuken en een hottub.

Vanaf € 125/nacht, deklopperij.be/debatterij

 

Maison Fred, Brugge

Een vakantiesuite die groter is dan het standaard stadsappartement. Met een wellness en plus, goed voor een wondermooie sauna en een zwemvijver in één van de mooiste tuinen van Brugge. Nog meer troeven? Vanuit je suite kijk je uit over de eeuwenoude skyline van de stad en elk appartement, er zijn er twee, werd eclectisch gedecoreerd. Hier is trop nooit trop.

Vanaf € 275/nacht, frederiekvanpamel.be

 

Douviehuis, Watou

Nieuw opgetrokken, maar dankzij de authentieke materialen gezegend met een doorleefde look. Het Douviehuis is groot genoeg voor 14, beschikt over 2 salons, een keuken met een fantastisch gebinte en 10 slaapkamers. De wellnessruimte pakt uit met comfortabele vloerverwarming, een grote Finse sauna die uitzicht biedt op de binnentuin en een ruime inloopdouche.

Vanaf € 1350/nacht, douviehuis.be

 

Le Fabuleux Destin, Oudenburg

Dit gerenoveerde schip pronkt op het kanaal Brugge-Oostende en beschikt over vier gastenkamers. Apart of samen te huur. Daarnaast vind je hier ook nog drie dakterrassen, een zwembad en een jacuzzi. Bij mooi weer gaat het dak open en peddel je in de zon. Wie wil kan met een bootje zelf even op het kanaal varen.

Vanaf € 165/nacht, droomboot.be

 

For Rest, Ronse

Deze gerenoveerde hoeve ligt te blinken in het hart van de Vlaamse Ardennen en kan 16 personen luxueus te slapen leggen. Er is een cinemazaal, maar je kunt er ook poolen en wie écht wil ontspannen, waagt zich in de natuurlijke zwemvijver om daarna op te warmen in de aanpalende hottub en sauna.

Vanaf € 1580/weekend, little-forrest.be

 

Het Huis van Kaliter, Ninove

Deze vijfsterrenwoning is op maat van 14 of 20 personen en grossiert in sfeer. Je geniet hier in de grote landschapstuin, op het verwarmde buitenterras of in één van de twee leefruimtes. In het groen wacht het verwarmde zwembad, de unieke iglusauna en een jaccuzi. Of kies je toch voor de infraroodcabine?

Vanaf € 1540/weekend, hethuisvankaliter.be

Vorig artikelElektrisch rijden: waar kan ik onderweg laden?
Volgend artikelHoe vraag je een coronatest om te reizen aan?