Met een Hyundai SUV rijd je milieuvriendelijk én voordeligAdvertentie

Dit is het ideale moment om te kiezen voor een hybride, plug-in hybride of 100% elektrische wagen. En niemand heeft meer geëlektrificeerde SUV’s in het gamma dan Hyundai. Combineer nu het bekende praktische gemak van deze modellen met vele fiscale voordelen. En geniet aantrekkelijke saloncondities.

Hybride, plug-in hybride of 100% elektrisch?

Met een hybride als de Kona Hybrid geniet je een lager brandstofverbruik en minder emissies. De batterij laadt simpelweg op door te rijden en afhankelijk van de rijsituatie schakelt een Hyundai-hybride naadloos tussen de elektrische aandrijving en de klassieke motor of combineert hij beide. Wie kiest voor de De Santa Fe Plug-in Hybrid of Tucson Plug-in Hybrid kan korte afstanden volledig elektrisch afleggen en de wagen thuis of onderweg opladen. En wanneer je langere afstanden aflegt, kun je rekenen op een klassieke, motor die altijd ondersteund wordt door de elektrische aandrijving voor nog meer efficiëntie. Wie helemaal emissievrij wil rijden, zal zich zeker aangesproken voelen door de Kona Electric met een rijbereik tot 484 km (WLTP). Het opladen van een Hyundai Plug-In Hybrid of volledig elektrische wagen gaat vlot en snel. Zo ga je altijd gerust de weg op en geniet je maximaal van het elektrische vermogen.

 

Minder emissies, lagere gebruikskosten

De ecologische SUV’s van Hyundai maken geëlektrificeerd rijden voor iedereen toegankelijk. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en standaard mooi uitgerust. Welk type je ook kiest, op lange termijn is een hybride, plug-in hybride of 100% elektrische wagen interessanter dan een vergelijkbaar benzine- of dieselmodel. Ecologische modellen zijn doorgaans wat duurder in aankoop, maar goedkoper op het vlak van verbruik en gebruikskosten. De Kona Electric en Ioniq Electric hebben dan ook nog eens minder bewegende onderdelen dan een klassieke auto, wat vaak resulteert in lagere onderhoudskosten.

Mooie fiscale voordelen

Wie overstapt naar een ecologische wagen wordt daarvoor beloond door de overheid. Vooral plug-in hybrides en 100% elektrische wagens zijn in grote mate of zelfs volledig fiscaal aftrekbaar voor professionelen. Daarnaast mag je rekenen op lagere verkeersbelastingen, betaal je weinig of zelfs geen BIV (belasting op inverkeerstelling) en ben je zeker van een laag voordeel van alle aard.

Ontdek de saloncondities

Ontdek alle ecologische SUV’s van Hyundai en de saloncondities via deze link.

Vorig artikelMag je parkeren op een fietssuggestiestrook?
Volgend artikel8 adembenemende autoroutes in Europa