Het Salon van SsangYong komt naar je toeAdvertentie

SsangYong pakt uit met speciale voorwaarden bij de dealers. Onder het motto ‘Het Salon van SsangYong komt naar je toe’ zijn er interessante promoties op de Tivoli, de Korando en de Musso.

Nieuw: de Tivoli Ruby

Een van de sterren van het Salon van SsangYong is de nieuwe Tivoli Ruby met de nieuwe, zuinige 1.2 liter benzinemotor. De Ruby is een speciale, exclusieve versie van de Tivoli, met een luxueuze uitrusting en een scherpe promotieprijs.

Speciale salonpromoties

Andere salonpromoties zijn er op de Tivoli, Korando, Musso en Grand Musso. Bovenop de salonkorting geeft SsangYong ook een overnamepremie (als je een auto inruilt) én een ecobonus (als die auto minstens 10 jaar oud is).

 

Grote kortingen

De speciale kortingen kunnen aardig oplopen. Een voorbeeld: de Korando 1.6 e-XDi Onyx. Met een salonkorting van 4.000 euro, een overnamepremie van 1.000 euro én een ecobonus van 1.000 euro geeft SsangYong je maar liefst 6.000 euro korting.

Tijdelijk voordeel

De salonpromoties gelden nog tot en met 28 februari 2021. Alle promoties en voorwaarden vind je bij de dealers van SsangYong en op www.ssangyong.be.

Vorig artikelAntwerpse grandeur in B&B Boulevard Leopold
Volgend artikelVAB-menu: gastronomisch eten bij Signatuur in Antwerpen voor € 50