BelvillaAdvertentie

De zomer staat voor de deur! Bij vakantie denk je misschien aan een tropisch strand, maar ook in eigen land kun je genieten van een heerlijke zomer. Duik maar eens in het aanbod van Belvilla!

Een onvergetelijke vakantie zit ‘m niet per se in de afstand, maar wel in wat een andere omgeving met je doet. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke vakantie aan de Belgische kust of in de groene Ardennen. Bij Belvilla vind je vakantiewoningen op de mooiste plekken, zodat er genoeg te beleven valt voor iedereen. Deze zomer is dé gelegenheid om je eigen land te ontdekken. Een fantastische vakantie beleven zonder lange autoritten of drukke luchthavens, wat wil je nog meer?

Wacht niet langer

Ben je nog op zoek naar een last minute vakantiehuis voor deze zomer? Dankzij het brede en verrassende aanbod is er bij Belvilla voor elk budget een uniek verblijf te vinden. Wat dacht je van een villa aan de kust, een ruime groepswoning in de Ardennen of een kasteel met prachtige tuin. Voor een gezin, met z’n tweeën of een grote groep: Belvilla heeft voor alle gezelschappen een passende accommodatie. Wacht daarom niet langer en boek nu jouw droomhuis bij Belvilla!

Boeken bij Belvilla

Geniet volop voordeel met onze lastminuteacties! Op onze website vind je snel en eenvoudig een uniek vakantiehuis dat voldoet aan jouw specifieke wensen. Bovendien profiteer je altijd van 5% korting op je volgende boeking. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze Customer Service afdeling via het nummer 03/808.09.54.

Hoe profiteer je van 5% VAB-voordeel?

– Boek online of telefonisch via het nummer 03/808.09.54.
– Vermeld de kortingscode VABBV-165. Je korting zal automatisch verrekend worden.
– Belangrijk: De korting is geldig bij alle beschikbare woningen van Belvilla, voor alle periodes en verblijfsduren, voor verblijven t.e.m. 31 december 2021. De korting wordt verrekend op de kale huursom, dus niet op bijkomende kosten. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, m.u.v. het lastminuteaanbod. Eventuele kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening.

Vorig artikelIn coronatijden rijden we goedkoper maar ook sneller
Volgend artikelDe open grenzen doen de Vlaming dromen