VAB-Gezinswagenverkiezing 2021Foto: Wim Kempenaers

Op zoek naar een nieuwe gezinswagen die past bij je budget, behoefte en rijstijl? Dan vind je de gepaste auto misschien tussen deze 32 deelnemers van de nieuwste editie van de ‘VAB-Gezinswagenverkiezing van het Jaar’.

Categorie 1 – tot € 22.000

Met een budget van 22.000 euro kun je alle kanten uit, dat zie je ook aan het deelnemersveld in deze categorie. Van stadswagens waarmee je vlot door de drukke centra rijdt tot grotere crossovers die wat hoger op hun poten staan. Ontdek hier de deelnemende wagens in detail.

Categorie 2 – tot € 34.000

Er is werk aan de winkel voor de jury in deze categorie. Maar liefst 15 wagens dingen mee naar de gratie van de testgezinnen. Een sportief ogende hatchback, de alomtegenwoordige SUV of toch liever een break met een zee aan ruimte? Bekijk hier alle deelnemende wagens.

Categorie elektrisch

De elektrische auto is volwassen geworden en het aanbod is sinds kort behoorlijk uitgebreid. Waar vorig jaar ook nog plug-in hybrides in deze categorie mochten meestrijden, worden vanaf nu enkel nog volledig elektrische wagens toegelaten. Lees hier meer over alle wagens uit deze categorie.

Previous articleSimca 1100: Uit het oog, maar niet uit het hart
Next article6 tips om veilig te rijden in winterse omstandigheden