In dit historische pand wordt gelukkig niet meer met de goedendag gestoken, maar wel een heerlijk terugtrekplek gecreëerd. Met enkele toetsen van vroeger en het comfort van vandaag kun je in Hostellerie De Goedendag niet anders dan enkele dagen tot rust komen en je culinair laten verwennen. Wie weet mag jij de voetjes wel onder de lakens schuiven!

Hoofdprijs

2 overnachtingen met 2 gastronomische diners bij De Goedendag in Lissewege

Hostellerie De Goedendag bevindt zich in Lissewege, tussen het middeleeuwse Brugge en Knokke. In het restaurant worden elke dag Franse gerechten geserveerd, zoals chateaubriand met handgesneden frietjes, lamskroontje en kalfszwezeriken. ‘s Ochtends wordt er een zeer uitgebreid ontbijt verzorgd. Je kunt gratis gebruikmaken van de wifi en fietsen lenen om de omgeving te verkennen. Het is de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar Brugge, Damme, Zeebrugge, Knokke, maar ook Sluis en Cadzand. Hostellerie De Goedendag beschikt over eigen, gratis parkeergelegenheid.

In jouw prijs inbegrepen

  • 2 overnachting met ontbijt voor 2 personen bij De Goedendag (aankomst naar keuze, tussen zondag en donderdag).
  • Welkomstdrankje.
  • Degustatie van 2 topwijnen uit de wijnkelder.
  • 2 gastronomische diners, inclusief aperitief, wijnen en koffie.
  • Verhuur van scooters/fietsen.
  • Gebruik van de sauna.
  • Een VAB-Bagagaverzekering.

Tweede prijs

4 inkomtickets voor de Efteling

Een plek waar je de wereld om je heen even vergeet, waar je zweeft tussen trollen en elfjes in de Droomvlucht of ten strijde trekt tegen de draak in de raceachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in storten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Waag je kans op deze 4 inkomtickets voor de Efteling en beleef samen de mooiste momenten!

Waag je kans

Deelnemen kan door onderstaande informatie in te vullen en wedstrijdvragen te beantwoorden. Op 29 september 2019 om 23u59 sluit de wedstrijd automatisch af. De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Niet gewonnen? Kop op! Er loopt elke week een nieuwe wedstrijd. Kansen genoeg nog om te winnen!