Deze week geven we in samenwerking met Novasol als hoofdprijs een vakantie naar het hoogstaande Marissa Resort aan het Duitse Dümmermeer weg. Maar ook onze runner-up gaat niet met lege handen naar huis, wel met een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75.

Hoofdprijs

Een weekend of midweek in vakantiepark Marissa

In vakantiepark Marissa aan de Dümmer See in het noordwesten van Duitsland valt heel wat te beleven: fietsen, zonnebaden op het strand, zwemmen, op excursie per zeilboot of kano, peddelen, maar ook surflessen nemen. In de winter kun je er schaatsen, soms zelfs op het bevroren meer. Een echt hoogtepunt is de sauna waarin je naast de pure ontspanning ook geniet van een prachtig uitzicht op het meer.

De vakantiehuisjes bevinden zich in een van de zeven aangelegde ‘natuurwerelden’ van het park en zijn met veel aandacht in Scandinavische stijl ingericht. Een comfortabel en sfeervol verblijf met familie of vrienden gegarandeerd!

In jouw prijs inbegrepen

  • Een weekend of midweek in vakantiepark Marissa
  • Aankomst tot en met juni 2020
  • Vakantiehuis voor 4 personen, door Novasol aan te wijzen en afhankelijk van beschikbaarheid
  • Bijkomende kosten als electra, toeristenbelasting en bedlinnen
  • Een VAB-Reisbijstand voor het hele gezin

Wist je dat…

Novasol al 50 jaar ervaring heeft met het verhuren van vakantiehuizen? Het aanbod varieert van eenvoudige chalets tot luxevakantievilla’s met privézwembad. Met een keuze van bijna 50.000 accommodaties is Novasol de grootste aanbieder van vakantiehuizen, verdeeld over 28 Europese landen. Bekijk hier het volledige aanbod.

Tweede prijs

Een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Kom volgende keer niet zonder brandstof te zitten dankzij een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75.

Waarvoor je ook in je auto stapt, één ding is zeker… als jij deze prijs wint dan heb je een gratis rit te pakken. Want met deze VAB-Tankkaart steek je een brandstoftegoed van maar liefst € 75 op zak. Mooi meegenomen, toch? Laat die uitstap maar komen!

In jouw prijs inbegrepen

  • Een tankkaart met een brandstoftegoed van € 75 bij Q8
  • Geldig in alle Q8 stations in België


Deze kaart is een brandstoftegoed en verschilt van de gratis VAB-Tankkaart waarmee VAB-leden permanente voordelen genieten
.

Wist je dat …

Je als VAB-lid een gratis VAB-Tankkaart aan kan vragen? Deze kaart geeft je non-stop voordelen bij Esso of Q8:

  • Een extra VAB-korting van 2 cent per liter op de pompprijs.
  • Esso Extra’s of Q8 Smiles die je spaart en voor leuke cadeaus kan inruilen.
  • Korting op bepaalde producten in de Esso- of Q8-shops en bij Q8-carwashes.

Trouwens VAB-leden genieten via de VAB-club ook nog van heel wat andere ledenvoordelen. Een VAB-lidmaatschap? Zeker de moeite waard.

Waag je kans

Deelnemen kan door onderstaande informatie in te vullen en wedstrijdvragen te beantwoorden. Op 08 september 2019 om 23u59 sluit de wedstrijd automatisch af. De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Meer artikels