Win een e-bike Trek Allent+ 7

Gedaan met zeuren in de file naar het werk, vanaf nu neem je gewoon deze Trek Allant+ 7 e-bike! De runner-up van deze wedstrijd krijgt een VAB-Tankkaart van € 75 om nog éven langer in de file te staan (tenzij je zelf voor een e-bike spaart).

Een Trek Allant+ 7 e-bike

Allant+ 7De Allant+ is de perfecte elektrische fietsen voor iedereen die langer en stijlvoller wil fietsen en nog meer plezier onderweg wil beleven. Deze slanke en comfortabele e-bike brengt je op plaatsen waar je auto niet geraakt. De Trek Allant+ 7 biedt trapondersteuning tot 25 km/u en een schat aan doordachte ontwerpdetails, zoals het Removable Integrated Battery-systeem van Trek en een verende voorvork. De nieuwe, krachtige fietsmotor Performance Line CX van Bosch, een 620W-accu en hoogwaardige onderdelen van Shimano en Schwalbe maken van deze fiets een feest om mee te rijden. Wie wil, kan met de optie Range Boost zijn actieradius zelfs verdubbelen.

In jouw prijs inbegrepen

  • Een Trek Allant+ 7 e-bike ter waarde van € 3399 (Range Boost niet inbegrepen).
  • Een VAB-Fietsbijstand.

Wist je dat…

Trek werd opgericht in een schuur in het zuiden van Wisconsin door Dick Burke? Zijn principes waren mooi en eenvoudig. Bouw dingen die duurzaam zijn – herinneringen, relaties, fietsen, een merk – en laat een positieve verandering na als nalatenschap. Trek ziet het als zijn missie om met de fiets de strijd aan te gaan met de klimaatsverandering, maar ook om een gevoel van welbehagen en blijdschap over de hele wereld te brengen.

Tweede prijs

Een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Kom volgende keer niet zonder brandstof te zitten dankzij een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75.

In jouw prijs inbegrepen

  • Een tankkaart met een brandstoftegoed van € 75 bij Q8.
  • Geldig in alle Q8 stations in België.


Deze kaart is een brandstoftegoed en verschilt van de gratis VAB-Tankkaart waarmee VAB-leden permanente voordelen genieten
.

Wist je dat …

Je als VAB-lid een gratis VAB-Tankkaart aan kan vragen? Deze kaart geeft je non-stop voordelen bij Esso of Q8:

  • Een extra VAB-korting van 2 cent per liter op de pompprijs.
  • Esso Extra’s of Q8 Smiles die je spaart en voor leuke cadeaus kan inruilen.
  • Korting op bepaalde producten in de Esso- of Q8-shops en bij Q8-carwashes.

 

Trouwens VAB-leden genieten via de VAB-club  ook nog van heel wat andere ledenvoordelen. Een VAB-lidmaatschap? Zeker de moeite waard.

Waag je kans

Deelnemen kan door onderstaande informatie in te vullen en wedstrijdvragen te beantwoorden. Op 6 oktober 2019 om 23u59 sluit de wedstrijd automatisch af. De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Niet gewonnen? Kop op! Er loopt elke week een nieuwe wedstrijd. Kansen genoeg nog om te winnen!