Ontdek één week lang het plezier van hybride rijden dankzij de nagelnieuwe Hyundai Kona Hybrid. Oh, en je mag hem meteen gebruiken voor een memorabele uitstap naar Éghezée, waar je een culinair diner en een kamer voor de nacht krijgt voorgeschoteld bij tweesterrenrestaurant L’Air du temps. Niet slecht, toch?

Hoofdprijs

Een testweek met de Hyundai Kona Hybrid én tweesterrendiner met verblijf

Deze maand krijgt de Hyundai Kona een hybride broertje. Daarmee is de Kona de enige compacte SUV die je zowel met een klassieke verbrandingsmotor als met een volledig elektrische én met een hybride aandrijving kunt krijgen.

De winnaar van deze wedstrijd mag een week lang met de Kona Hybrid rondrijden! Daarbovenop mag hij/zij er ook een etentje met één overnachting bij L’air du temps aan breien. Het tweesterrenrestaurant van chef Sang-hoon Degeimbre ligt in de schaduw van Éghezée, tussen het vlakke Vlaamse land en de Ardense heuvels. Je geniet er met 2 personen van het menu ‘Vegetale suprematie’, inclusief een glaasje champagne en aangepaste wijnen. En om daar zorgeloos van te kunnen genieten, mag je overnachten in één van de smaakvolle kamers van L’air du temps.

In jouw prijs inbegrepen

  • Eén week proefrijden van de Hyundai Kona Hybrid
  • Tweesterrendiner bij L’air du temps: ‘All-in Suprématie Végétale’-arrangement, inclusief een glaasje champagne en aangepaste wijnen voor 2 personen
  • Eén overnachting in een tweepersoonskamer bij L’air du temps.
  • Een VAB-Pechbijstand.

Tweede prijs

Een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Kom volgende keer niet zonder brandstof te zitten dankzij een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75.

Waarvoor je ook in je auto stapt, één ding is zeker… als jij deze prijs wint dan heb je een gratis rit te pakken. Want met deze VAB-Tankkaart steek je een brandstoftegoed van maar liefst € 75 op zak. Mooi meegenomen, toch? Laat die uitstap maar komen!

In jouw prijs inbegrepen

  • Een tankkaart met een brandstoftegoed van € 75 bij Q8.
  • Geldig in alle Q8 stations in België.


Deze kaart is een brandstoftegoed en verschilt van de gratis VAB-Tankkaart  waarmee VAB-leden permanente voordelen genieten
.

Wist je dat …

Je als VAB-lid een gratis VAB-Tankkaart aan kan vragen? Deze kaart geeft je non-stop voordelen bij Esso of Q8:

  • Een extra VAB-korting van 2 cent per liter op de pompprijs.
  • Esso Extra’s of Q8 Smiles die je spaart en voor leuke cadeaus kan inruilen.
  • Korting op bepaalde producten in de Esso- of Q8-shops en bij Q8-carwashes.

Trouwens VAB-leden genieten via de VAB-club ook nog van heel wat andere ledenvoordelen. Een VAB-lidmaatschap? Zeker de moeite waard.

Waag je kans

Deelnemen kan door onderstaande informatie in te vullen en wedstrijdvragen te beantwoorden. Op 22 september 2019 om 23u59 sluit de wedstrijd automatisch af. De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Niet gewonnen? Kop op! Er loopt elke week een nieuwe wedstrijd. Kansen genoeg nog om te winnen!

Meer artikels