Deze week geven we in samenwerking met Continental 6 sets winterbanden t.w.v. € 500 weg of een autoreinigingspakket van Nerta. Waag snel je kans!

Hoofdprijs

6x een set winterbanden van Continental t.w.v. € 500

Ga deze winter veilig de baan op met een set Continental-banden. Ze bezorgen je een goede grip op de weg. Deze winterbanden beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnorm en garanderen de beste remprestaties voor maximale winterveiligheid, zoals ook blijkt uit onafhankelijke bandentests.

In jouw prijs inbegrepen

  • Een set winterbanden van Continental van maximaal € 500.
  • Gratis plaatsing in één van de VAB-Bandencentrales.
  • Een VAB-Pechbijstand.

Wist je dat…

In Europa bijna 1 op de 3 wagens met Continental-banden wordt geleverd? Continental is dan ook al meer dan 140 jaar een toonaangevende bandenfabrikant en een gepassioneerd pleitbezorger voor meer verkeersveiligheid. Continental produceert autobanden van de hoogste kwaliteit en geniet het vertrouwen van alle grote automerken wereldwijd. De Duitse techniek zorgt voor perfecte remprestaties, van het rempedaal tot het contact met het asfalt.

Tweede prijs

Autoreinigingspakket van Nerta

VAB Nerta ReinigingssetIdeaal voor wie zijn wagen graag brandschoon houdt. In het pakket met schoonmaakproducten van Nerta zitten een glansshampoo met waxeffect, een velgenreiniger en een interieurreiniger. Nooit meer naar de carwash!

De Glansshampoo is een zachte shampoo met dubbele werking. Bespaar tijd en verkrijg een glanseffect tijdens het reinigen van je auto. Dankzij zijn hoge concentratie heb je reeds met een kleine dosering een schitterend resultaat. De wax zorgt ervoor dat vuil minder snel aan je wagen kleeft, en hij dus langer mooi blijft.

 

Waag je kans

Deelnemen kan door onderstaande informatie in te vullen en wedstrijdvragen te beantwoorden. Op 15 september 2019 om 23u59 sluit de wedstrijd automatisch af. De winnaars worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Niet gewonnen? Kop op! Er loopt elke week een nieuwe wedstrijd. Kansen genoeg nog om te winnen!

Meer artikels