Ski amadé skivakantie

Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. Daarom schenken we elke week mooie prijzen weg!

Ski amadé, het grootste samenwerkingsverband van skigebieden in Oostenrijk, biedt letterlijk onbegrensd skiplezier. Het gebied strekt zich uit van het SalzburgerLand tot aan de Steiermark. Met slechts één skipas heb je toegang tot de vijf Ski amadé-gebieden: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Grossarltal. En dus ook tot de 760 pistekilometers en 270 liften.

Verwacht het onverwachte

Skiën in Ski amadé betekent sensationeel genieten. Laat je zintuigen prikkelen, want het gebied verrast je met unieke belevenissen. Vanaf verschillende uitkijkpunten kun je genieten van prachtige panorama’s. En bij de 260 skihutten kun je je ook naast de piste heerlijk vermaken. Je vindt ze allemaal terug in de gratis app ‘Ski amadé Guide’.

Snel op de plaats van bestemming

Alle wegen leiden naar Ski amadé. Of je nu met de auto, trein of het vliegtuig komt. De verschillende skioorden van de in totaal vijf regio‘s zijn allemaal binnen ca. 30 tot 60 minuten vanuit Salzburg via de A10 Tauernautobahn te bereiken.

Ontdek de my Ski amadé Friends Club

Leuke voordelen, speciaal voor jou: aanbiedingen voor skipassen, arrangementen, acties van partners en je eigen Club Card, die je in de toekomst kunt gebruiken als jouw gepersonaliseerde skipas! Word nu gratis my Ski amadé Friend via deze link.

Dit kun je winnen

7 nachten in een 4-sterrenhotel en 2 skipassen

Parelwitte vlaktes, poedersneeuw en een laaiend haardvuur. VAB & Ski amadé sturen één gelukkige winnaar op skivakantie! Die winnaar bemachtigt een verblijf van 7 nachten in halfpension in een viersterrenhotel en 2 skipassen voor het hele gebied. Als dat geen fantastische prijs is!

De afreisdata zijn afhankelijk van de lokale coronamaatregelen.

1 jaar gratis VAB-Pechbijstand

Zorgeloos rijden, daar staan wij garant voor! VAB geeft een jaar gratis VAB-Pechbijstand weg, geldig in de hele Benelux. Hiermee kun je dag en nacht rekenen op de professionele en vriendelijke hulp van onze VAB-wegenwachters bij pech of een ongeval onderweg.

Ski amadé Wedstrijdbanner

Een tip nodig?

Op zoek naar de antwoorden? Misschien moet je eens een kijkje nemen op de website van Ski amadé.

Vorig artikelOnderscheiding voor mobiliteitsplatform Olympus Mobility
Volgend artikelLogeren bij de beren: zo wow is een nachtje Pairi Daiza