Met Kerstmis en oudjaar voor de deur wil VAB alle leden bedanken voor hun trouw van het afgelopen jaar. Daarom geven we jullie met de kans om heel deze maand mooie prijzen te winnen via vab.be/pakjesmaand!

Wees gerust, de gezondheid en veiligheid blijven primeren. Samen met onze wedstrijdpartners zijn we overeengekomen dat de termijn binnen dewelke de prijzen kunnen worden verzilverd zal worden aangepast in overeenstemming met en met respect voor de geldende maatregelen.

Škoda gaat voluit voor wat gezinnen wensen: een ruim interieur waarin iedereen zich aangenaam voelt, een genereuze kofferruimte, een hoog comfortniveau en een design om u tegen te zeggen. Kortom: rijplezier gegarandeerd. Ideaal wanneer je met je gezin eropuit trekt en al even fijn om mee naar het werk, de winkel of je favoriete vrijetijdsbesteding te rijden. Stijlvol aan de buitenkant, vooruitstrevend aan de binnenkant.

Ook onze autojournalist ervaarde dat Škoda comfort hoog op het prioriteitenlijstje zet.

Dit kun je winnen

Twee weken rijplezier en culinair genieten

Wat dacht je van twee weken onbeperkt rijplezier aan boord van een klassevolle gezinswagen? Dat kan met de nieuwe Škoda Octavia Combi die met een zee van ruimte en gesofistikeerde rijhulpsystemen de ultieme rijervaring biedt. Deze buitenkans wil je niet laten liggen!

Daarbovenop kun je een weekend lang met z’n tweetjes genieten van een prinsheerlijk verblijf in het exclusieve hotel La Butte Aux Bois op een historisch landgoed, inclusief een gastronomisch zesgangendiner in een prestigieus tweesterrenrestaurant en een luxe-ontbijt met bubbels.

 

Eén jaar gratis VAB-Pechbijstand

VAB geeft 5 keer een jaar gratis VAB-Pechbijstand weg, geldig in de hele Benelux. Beland je met pech langs de kant van de weg? Dan kun je dag en nacht rekenen op de professionele en vriendelijke hulp van onze VAB-wegenwachters. Zij helpen je zo snel mogelijk weer op weg, en dat op een veilige manier!

Een tip nodig?

Surf naar deze link om het juiste antwoord te vinden.

Skoda Wedstrijdbanner