Al bijna 90 jaar draagt Bridgestone veiligheid hoog in het vaandel. Het Japanse erfgoed heeft vanaf het allereerste begin een passie voor perfectie in het bedrijf verankerd. Dankzij voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, levert Bridgestone banden van de hoogste kwaliteit en geniet het vertrouwen van alle grote automerken. Recent werd de Blizzak LM005 door Test Aankoop beoordeeld als ‘Beste van de Test’. Deze winterband is dan ook de beste in zijn klasse voor grip en remmen op nat wegdek. De ideale winterveiligheid.

Dit kun je winnen

Deze winter veilig de baan op met een set Bridgestone-banden

Bridgestone-Blizzak-LM005

 

Bol dus veilig over de winterse wegen met een gloednieuwe set winterbanden van Bridgestone. Ze worden professioneel gemonteerd in één van de bandencentrales van VAB-Banden in Dilbeek, Overijse, Lier, Schoten of De Pinte (Gent).

Met jaarlijks meer dan 35.000 banden die vervangen worden in onze centrales kan je er op rekenen dat je bij VAB geniet van expertise en service. Van uitlijning tot opslag, het VAB-Banden team staat voor je klaar!

Wist je trouwens dat winterbanden niet alleen nuttig zijn bij sneeuw, maar ook dienst doen bij regen en koude? Ze verkorten de remafstand namelijk gevoelig. Een doorsneewinterband heeft zo’n 29 meter nodig, een Bridgestone-winterband slechts 16,5 meter.

Win een VAB-Tankkaart t.w.v. € 75

Wacht jij altijd met tanken tot de laatste moment? Wij vertellen je waarom je beter niet wacht met tanken tot de brandstoftank bijna leeg is. Kom volgende keer niet zonder brandstof te zitten dankzij een VAB-Tankkaart ter waarde van € 75.

Je kunt ermee terecht bij alle Q8-tankstations in België. VAB geeft 15 tankkaarten weg. Wil je nog meer besparen op je tankbeurten? Vraag dan een VAB-Tankkaart aan voor extra korting op de pompprijs en houd rekening met deze 10 tips!

Met een VAB-Tankkaart profiteer je naast een korting van gemiddeld 11 cent per liter op de officiële prijs van nog 2 cent extra korting. Zo bespaar je dus op elke liter gemiddeld 13 cent. Per jaar kan dat een aardige som opleveren. Er is zelfs nog meer! Als VAB-lid geniet je natuurlijk ook van bonusprogramma’s zoals de Esso Extraspunten en Q8 Smiles.