Breng je héle reis in beeld Rijden

Scoren op Instagram met een fotogenieke ‘glampingtrip’

23/09/2017
Deel met je vrienden:
Facebook Twitter linkedin email

Wie regelmatig door Instagram scrolt, weet dat foto’s van maaltijden, citytrips of schattige huisdieren al lang passé zijn. Maar hoe kun je vandaag dan nog wél scoren op Instagram? Ga eens op een originele glampingtrip. Het enige wat je nodig hebt zijn je smartphone, een luxelocatie en … een toffe auto!

Breng je héle reis in beeld

Sinds de komst van de Instastories kunnen we onze avonturen nog beter met ons netwerk delen. In plaats van af en toe een leuke foto te posten, tonen we nu ook het leven achter de schermen. Breng je glampingtrip dus in beeld vanaf het moment dat je in de auto stapt tot je weer thuis bent. Deel ook filmpjes van de échte momenten: je vrienden die in de auto luidkeels meezingen met de Spotify-playlist of dat indrukwekkende landschap dat voorbijglijdt. Zo krijgen je volgers meteen een beeld van de sfeer van je reisje.

Breng je héle reis in beeld

Glamping: een mix van luxe en avontuur

Wat maakt een glampingtrip nu net zo fotogeniek? Zoals de naam al zegt, combineert ‘glamourous camping’ het avontuur van kamperen met een luxueus hotelgevoel. En dat levert een leuke mix van foto’s op. Post de ene keer een sfeervolle foto van aan het kampvuur en de andere keer een glamoureuze foto aan het zwembad of in je kingsize bed. Wil je ook een magische foto van je tent? Hang er een lichtjesslinger aan en wacht tot het donker wordt: het ideale scenario voor een reeks topfoto’s!

Glamping: een mix van luxe en avontuur

Comfortabel onderweg

Luxueus kamperen wil niet alleen zeggen dat je in een goed bed slaapt, maar ook dat je comfortabel reist. En daarbij is je auto ontzettend belangrijk. Met de nieuwe Ford Fiesta reis je compact, terwijl je geniet van de meest technologische snufjes. Dankzij de vernieuwde cruise control, de automatische voorlichten en het semiautomatische parkeren rijd je het hele tripje op je gemak. Maak er dus gerust een heuse glampingroadtrip van!

@ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief