Zwitserland

Droom jij altijd weg bij het lezen van onze reisreportages? Grijp dan nu jouw kans om in VAB-Magazine te schitteren! Wij zoeken een enthousiast gezin om onze journalist en fotograaf deze zomervakantie naar Zwitserland te vergezellen. Klinkt dat niet fantastisch!?

Wat krijg je?

Je verblijft van 15 tot 22 augustus in het Swisspeak Resorts by Interhome in het Zwitserse Meiringen. Vanuit je stijlvolle appartement geniet je van een prachtig uitzicht op het omliggende berglandschap. Gelegen in het midden van het dorp, direct naast het treinstation, is het resort de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van de Aare-kloof, het openluchtmuseum Ballenberg en Hasliberg. Het Sherlock Holmes Museum ligt om de hoek. Wij organiseren voor het hele gezin enkele leuke activiteiten in de regio Bern, samen met onze journalist en fotograaf. Belangrijk is dus dat je niet bang bent om voor de lens te verschijnen.

Wat voorzie je zelf?

Je vervoer en maaltijden. En je reisbijstand natuurlijk. Je kiest zelf hoe je naar Zwitserland reist: met je eigen wagen, de trein of het vliegtuig in combinatie met een huurwagen.

Inschrijven kan tot 31 maart 2020.