WalloniëAdvertentie© Pixel Komando

Verblijven in een gezellig of uniek hotel, op citytrip gaan of een weekendje wellness in de Ardennen: alles is mogelijk in Wallonië. En tijdens de week kan het nu ook extra voordelig! We geven je alvast enkele redenen om snel je koffers te pakken.

Travel fun in de Ardennen en Wallonië dus. Vlieg mee over de mooie steden Namen en Dinant – in een kabelbaan weliswaar. Maak een fijne wandeling, volg een fietsroute of stap in een kajak of kano. Deel je belevenissen met elkaar wanneer je de dag afsluit in een gezellig café of goed restaurant. En een heerlijke plek om te slapen vind je er zeker. Een voorsmaakje…

 

 

De natuur in

De natuur in de Ardennen is vol afwisseling. Kies je voor dichtbeboste heuvels, uitgestrekt veenlandschap of rustgevend platteland? Trek je wandelschoenen aan, pak de fiets of stap in een kajak en ontdek samen de pracht én de kracht van de natuur.

Ontdek hier wandelingen en andere uitstappen in de natuur

 

 

Verrassende steden

Met hun prachtige ligging aan de Maas zijn de steden Namen en Dinant een citytrip in eigen land waard. Perfect als je graag shopt en lekker uit eten wilt. Je ontdekt al snel dat Namen een stad voor levensgenieters is. En Dinant, daar fiets je zo naartoe.

Ontdek hier 23 verrassende steden

 

 

Lokaal lekkers

Een essentieel onderdeel van je vakantie is proeven van wat het land voortbrengt. Wist je dat de Romeinen hier al wijn maakten? Genieten van het goede leven zit bij de Walen ingebakken. Laat je verrassen door alle lekkere, lokaal gemaakte producten.

Ontdek hier heerlijke Waalse specialiteiten

 

 

Indrukwekkend erfgoed

Nergens ter wereld vind je meer kastelen per vierkante kilometer. En er is meer! Wallonië telt dertig erfgoedparels: prachtig industrieel erfgoed, fraaie abdijen en kloosters, en andere monumenten van de Unesco-erfgoedlijst.

Ontdek hier historisch erfgoed

Ontdek de Midweek Deals! Surf naar visitwallonia.be/midweekdeals en vul de gewenste datum en het aantal nachten in (tijdens de week). De Midweek Deals worden vervolgens aangeduid met het label ‘promo’.

Boek nu en geniet van de beste aanbiedingen voor een onvergetelijk verblijf!

Vorig artikelNieuw in het straatbeeld: de middenrijbaan
Volgend artikelNoord-Brabant, dichter bij onvergetelijke avonturen